Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Dilan Çiçek Deniz ilgi alanları ile şaşırtmaya devam ediyor!

Dilan Çiçek Deniz ilgi alanları ile şaşırtmaya devam ediyor!

tarafından ker_def

Çukur dizisindeki Sena karakterinin ardından Dilan Çiçek Deniz, yaz aylarında Blu TV için hazırlanan Yarım Kalan Aşklar isimli dizide Burak Deniz ile başrolde buluştu. Yarına Tek Bilet isimli Netflix’in orijinal Türk filmiyle de gündem olan ünlü oyuncu, Marie Claire Dergisi’ne konuştu.

Koronavirüs nedeniyle yaşanan karantina döneminde farklı konulara yönelen oyuncu, bu dönemi kendisini geliştirmek için kullandı. Dergiye yaptığı açıklamada Klingon olarak nitelendirilen kurgusal Uzay Yolu evreninde Klingonlu türünün konuştuğu yapay dili öğrenmeye başladı.

Bunun yanı sıra işaret dili öğrenmeye de başlayan Dilan Çiçek Deniz, yaptığı kendisini geliştirme çalışmalarını şu başlıklarla anlattı:

“Etamin ve resim ile ilgilendim. Yeni enstrümanlar çaldım. Klingon öğrenmeye (yapay uzaylı dili) başladım. Online olarak dünya sinema tarihi dersleri aldım. İşaret dili öğrendim. Hikaye ve şiir yazdım.”

Şu anda hayatında kimse olmadığını da belirten oyuncu böylelikle Metin Akdülger aşk yaşadığı iddialarının da doğru olmadığını ifade etti.