Ana sayfa Sosyal Medya Annenin Sırrıdır Çocuk dizisini izleyen, Selin Yeninci’ye bakakaldı!

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisini izleyen, Selin Yeninci’ye bakakaldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Selin Yeninci, atv’nin sevilen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da Saniye karakteri ile beğeni topladı. Adana şivesini ustalıkla konuşan oyuncu, diziye Ocak ayında veda etmişti. Tam 3,5 sezon boyunca  Saniye karakteriyle izleyenlerin beğenerek izlediği Yeninci, karakterin ölmesi sonucu diziden ayrılmıştı.

Saniye’nin gidişi Bir Zamanlar Çukurova izleyicisi için acılı ve zor oldu. Kaza sonucu Gülten ile birlikte can veren Saniye’nin cenaze sahnesinde de yürekler parçalandı. Selin Yeninci, diziden ayrılmasından  bir kaç hafta sonra bir başka dizinin kadrosunda ortaya çıktı.

Yeninci, bu kez İrem Helvacıoğlu ile birlikte rol aldığı dizide, Saniye’den bambaşka bir karaktere hayat veriyor. Selin Yeninci’yi Saniye ile özümseyen izleyenler, bu kez çok şaşırdı! Saniye’yi unutun, zira Yeninci, tv8’in yeni dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk’ta bambaşka bir rolde.

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisini izleyen, Selin Yeninci'ye bakakaldı! 22

6 Nisan Çarşamba akşamı ilk bölümüyle ekranlara gelen Annenin Sırrıdır Çocuk, farklı konusu ve oyuncularıyla beğeni topladı. Dizide İrem Helvacıoğlu, Olgun Toker ve Engin Öztürk ile birlikte başrolde yer alan Selin Yeninci, hikayesiyle de izleyenleri şaşırttı!

NTC Medya imzalı dizide bu kez Meryem olarak izleyici karşısına çıkan Selin Yeninci, senaryoyu okur okumaz karakterini çok sevdiğini ve dizide rol almayı çok istediğini belirtiyor.

Hayat verdiği Meryem’in duygularını derinden hissettiğini anlatan Selin Yeninci, rolünü şöyle anlatıyor: “Toplumdaki yanlış inançlar ve yönlendirmeler nedeniyle hayatı çalınmış Meryem’in ilk bebeğini kaybetmesinin travmasıyla hayatını geri almak istemekteki tutkusu etkiledi. Ayrıca yaşama sevinci, hayatına en baştan başlayabilecek gücü kendinde her şeye rağmen bulabilmesi, derin yalnızlığı ve gözü karalığı çok etkiledi.”

Kadın hikayelerinin son dönemde ekranda daha çok yer bulması Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin de dikkatleri çekmesini sağlayacak. Derin duyguları ön plana çıkaran dizide, Selin Yeninci’nin oynadığı Meryem de hikayenin kilit karakterlerinden birisi.

Yeninci, “Senaryonun kadınları klişe mağduriyet içinde değil kendi seçimlerini yapan ve hayatlarının sorumluluğunu alabilen kuvvette konumlandırması bana çok güvende hissettirdi” sözleriyle dizinin hikayesini beğendiğini ortaya koyuyor.

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisini izleyen, Selin Yeninci'ye bakakaldı! 23

Makbule Kosif ve Gülsev Karagöz’ün senaryosunu kaleme aldığı dizinin yönetmenliğini Müge Uğurlar yapıyor. Kadın ağırlıklı ekibiyle dikkat çeken “Annenin Sırrıdır Çocuk” dizisi, etkileyici hikayesiyle de izleyicinin dikkatini çekti.

Çocukluğunda annesi ve ablasından büyük zulüm gören Meryem, eniştesinin tecavüzüne uğrayarak hamile kalmış, doğum yaparken çocuğunu kaybetmiş bir kadındır. Bu doğumla birlikte bir daha anne olmayacağı anlaşılan Meryem, büyük bir oyun oynayarak evlendiği adamı hamile olduğuna ikna etmiş ve yanında çalıştığı hamile olan Defne’nin bebeğini kaçırma planları ile kendisine yeni bir hayat kurma amacındadır. Travmatik bir kişilik olan Meryem karakterine Selin Yeninci, büyük bir başarı ile hayat vermekte.

Dizinin kadrosunda ayrıca; Ahmet Varlı, Sacide Taşaner, Demet Gül, Selim Erdoğan, Birgül Ulusoy ve Mine Kılıç gibi birbirinden usta isimler de rol alıyor.

Annenin Sırrıdır Çocuk her çarşamba akşamları tv8’de yayınlamakta…