Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisi 3. sezonda bir karakterin yükselişini izleyeceksiniz!

Kardeşlerim dizisi 3. sezonda bir karakterin yükselişini izleyeceksiniz!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İkinci sezonunda Cumartesi akşamlarına damgasını vuran dram dizisi Kardeşlerim atv’nin başarılı projelerinden birisi olmayı sürdürdü. Reytingleriyle kanalın yüzünü de güldüren dizi, sezon finali yaptı ve üçüncü sezon için izleyiciyi de merak ettiren gelişmelerle gündeme gelmeye başladı.

Yönetmenliğini Serkan Birinci’nin yaptığı NG Medya imzalı dizinin senaryosunu Gül Abus Semerci yazıyor. Başrollerinde Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy ve Cüneyt Mete gibi isimlerin yanı sıra genç kuşak başarılı oyuncular Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Seyit Yaran da dizinin ön plana çıkan isimleri arasında.

Kardeşlerim dizisinin giderek dikkat çeken bir başka ismi ise Berk Ali Çatal oldu. Dizide travmatik kişilikli, psikopat birine heyat veren Tolga karakterini oynuyor Berk Ali Çatay. Bu zor rolün altından büyük başarı ile kalkan genç oyuncu, dikkat çeken isimlerden biri olmayı da başardı sezonda.

Kardeşlerim dizisi 3. sezonda bir karakterin yükselişini izleyeceksiniz! 8

Kariyerindeki en hızlı çıkışı Kardeşlerim dizisi ile yakalamayı başaran genç oyuncu, ilk olarak Güneşin Kızları dizisi ile ekranlara gelmeye başlamıştı. Daha sonra Muhteşem Yüzyıl Kösem, Vatanım Sensin ve Söz dizilerinin ardından Çukur dizisinde de oynamıştı. Kırmızı Oda dizisine de konuk oyuncu olarak katılan Berk Ali Çatal, kariyerinde sağlam ve emin adımlarla yükselişini sürdürüyor.

1995 doğumlu olan oyuncu, henüz 6 yıldır sektörde olmasına karşın dikkatleri çekmeyi başaran bir isim. Özellikle Kardeşlerim dizisindeki ters köşe performansı ile de oyunculuğunu ortaya koyuyor. Giderek artan hayran kitlesi de oyuncuyu gündemde tutmakta.

Kardeşlerim dizisi 3. sezonda bir karakterin yükselişini izleyeceksiniz! 9

Her ne kadar dizide entrikacı, sinir bozan, izleyiciye ekran karşısında öfke patlamaları yaşatan bir karakter olsa da başarılı oyunculuğu ile konuşuluyor. Dizinin 3.sezonunda daha da çok ön plana çıkacağı anlaşılan Tolga karakteri için Berk Ali Çatal, şu yorumu yapıyor: “Tolga durduk yere hiçbir zaman kötülüğü, hamlesi olmadı. Ona bu sebebi verenlere karşı yapmış olduğu hamleleri vardı. Ben de bilmiyorum, benim için de bir sürü şey sürpriz oluyor.”

Üçüncü sezon için tüyo vermekten kaçınan oyuncu, her yeni bölümde yaşananların kendisi için de sürpriz olduğunu anlatarak yeni sezon için de “Tolga eylemlerine devam ediyor” detayını veriyor. Böylelikle bir sonraki sezonda Tolga’nın yine izleyiciye ekran başında saç baş yolduracak hikayesinin süreceğini de ortaya koyuyor oyuncu.

Dizide Süsen’e hayat veren Lizge Cömert ile sette çok iyi anlaştıklarını da aktaran Berk Ali Çatal, Tolga’nın Süsen’e karşı duyduğu hislerin de etkisiyle farklı bir tavır içine girdiğini belirterek “Süsen’e karşı Tolga’nın kötü bir şeyini görmedik. Süsen’i seviyor, ona karşı bir düşmanlığı olduğunu sanmıyorum. İlk başta geldiğinde ilk göz kırpması Süsen’e oldu. İlk onun yanına oturdu” açıklamasını yapmakta.