Ana sayfa Dizi Haberleri Dilan Çiçek Deniz, yeni sezonda hangi sürpriz projede yer alacak?

Dilan Çiçek Deniz, yeni sezonda hangi sürpriz projede yer alacak?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Çukur dizisinde Sena karakteriyle gönülleri fetheden genç oyuncu Dilan Çiçek Deniz, diziden karakterinin ölmesiyle ayrılmıştı.

Şok edici bir sonla Sena’nın ölmesi, izleyenleri çok etkilemişti.

Dilan Çiçek Deniz, diziden sonra Metin Akdülger ile birlikte bir filmde rol aldı.

Ozan Açıktan’ın yönettiği film çalışmaları yeni bitti. Dilan Çiçek Deniz de İstanbul sokaklarında magazincilerle karşılaştı ve sorularını yanıtladı.

Daha önce yaptığı bir röportajda film için “Bir yol filmi. Çok güzel bir film. Leziz bir film. Zaten Ozan Açıktan yönetiyor. O da çok sevdiğim, değer verdiğim birisi. Ekip harika” açıklamasını yapmıştı.

Deniz, neden tatile gitmediği ile ilgili bir soru üzerine “Şu an biraz yoğun, çünkü film yeni bitti. Bir kaç dersim vara. Yeni projeler konuşuluyor. O yüzden şu an burada olmam lazım. Yurt dışına gidebilir miyim gidemez miyim bilmiyorum” diye konuştu.

Genç oyuncunun bu açıklamasıyla yeni projeler için görüştüğü anlaşıldı. Yeni sezonda hayranlarının bir dizi projesinde görmek istediği oyuncu, detaylı bir açıklama yapmaktan kaçındı.

Bu arada filminin vizyon tarihinin belli olmadığını söyleyen Dilan Çiçek Deniz, filmde birlikte oynadığı Metin Akdülger’in de çok iyi bir oyuncu olduğu düşüncesini paylaştı. Bir kaç yıl önce reklamda birlikte oynadıklarını ve kendisini çok sevdiğini de belirtti.

Dilan Çiçek Deniz’in Uçankuş’taki röportajını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz: