Ana sayfa Sosyal Medya Dilan Çiçek Deniz ailesi hakkında bir gerçeği anlattı!

Dilan Çiçek Deniz ailesi hakkında bir gerçeği anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemde aşırı zayıf olması ile dikkat çeken, kilo almak için çaba harcadığını belirten Dilan Çiçek Deniz, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlaması ile dikkat çekti.

Samsun İlkadım Güzel Sanatlar Lisesi’ndeki söyleşiye katılan ünlü oyuncu, instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla da mutlu anlar yaşadığını gösterdi.

“Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun” diyerek paylaşım yapan oyuncu, Öğretmen Akademisi Vakfı ile birlikte öğretmenler günü kutlaması için Samsun’da bulunduğuna değindi.

Dilan Çiçek Deniz ailesi hakkında bir gerçeği anlattı! 8

Öğretmenlerle eğitim şenliğinde buluştuklarına vurgu yapan oyuncu, “Bir öğretmen çocuğu olarak onlarla birlikte olmaktan büyük mutluluk duydum” diyerek de ailesi hakkındaki bir gerçeği açıklamış oldu.

Dilan Çiçek Deniz ailesi hakkında bir gerçeği anlattı! 9

Deniz’in bu paylaşımına takipçileri de destek verdi ve tüm öğretmenlerin ‘Öğretmenler Günü’nü kutlayan mesajlar paylaştı.

Öğretmen Akademisi Derneği ise “Hem şenliğimize kattığınız renk, hem Vakfımıza verdiğiniz destek için tüm ÖRAV’lılardan içten teşekkürler” notuyla oyuncuya yanıt verdi.