Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Dilan Çiçek Deniz’in estetik gerçeği ve şaşkına çeviren olay!

Dilan Çiçek Deniz’in estetik gerçeği ve şaşkına çeviren olay!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, İbrahim Selim ile Bu Gece programının konuğu oldu. Youtube’da yayınlanan programda ünlü oyuncu magazincilerden dert yandı. Oyuncunun estetik yaptırdığı konusu ve bir de zayıflığı sıklıkla haber oluyor.

Ünlü oyuncu her iki konu hakkında da detaylar verdi. Kilo meselesi üzerinden genç oyuncunun birçok kez haberi yapılmıştır. Çok zayıf olduğu ya da kilo aldığı yönünde zaman zaman haberleri siz de magazin basınında görebilirsiniz.

Dilan Çiçek Deniz ise bu konuda başına gelen olayı programda anlatarak, magazin gazetecilerinin çelişkisini de ortaya döktü. Dilan Çiçek Deniz, bir ara kilo konusunun kendisiyle ilgili gündeme geldiğini belirtti ve şu anısını anlattı:

“Bir ara kilo alıp vermem ile ilgili haberler çıkmıştı.Aynı hafta içerisinde dışarı çıktım, fotoğrafım çekildi. Çok zayıfladı falan. 3 gün sonra dışarı çıktım, ‘aldığı kilolar gözden kaçmadı’ gibi bir haber yaptılar. Kimseyi memnun edemiyorsun o şeyde…”

İŞTE ESTETİK GERÇEĞİ

Estetiğinin de bulunduğunu açıklayan oyuncu, bir bölgesinde iki adet estetik bulunduğunu söylemekle yetindi. Deniz, “Aşırı mutluyum” demekle de yetindi.

Oyuncu daha fazla detay vermek istemedi ama programda bu konuşma sırasında gülüşmeler yaşandı.

Dilan Çiçek Deniz, İbrahim Selim’e “Hayal etme” diye de takıldı…