Ana sayfa Sosyal Medya Dilberay filminin başrolü Büşra Pekin, aşık olacağı kişiyi tanımladı! Bakın hangi özellikleri arıyor?

Dilberay filminin başrolü Büşra Pekin, aşık olacağı kişiyi tanımladı! Bakın hangi özellikleri arıyor?

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Büşra Pekin’in başrolde yer aldığı ve Dilber Ay’ın hayatının konu edildiği Dilberay filmi vizyona girdi. Uzun süredir hayatında aşk olmadığını ifade eden güzel oyuncu, konuk olduğu Hürriyet’ten Hakan Gence’nin programında aşık olacağı kişide aradığı özellikleri açıkladı.

Aşk senden ne ifade ediyor sorusuna “Ödem yapıyor bende” diyerek esprili bir cevap veren Büşra Pekin, aslında ödem falan yapmadığını belirterek aşkın güzel bir şey olduğunu, uzun senelerdir hayatında aşk olmadığını, fakat bunun da aşk yaşamak istemediği anlamına gelmediğini, birini bu duyguyla sevdiğinde aşık olabileceğini ifade etti.

Dilberay filminin başrolü Büşra Pekin, aşık olacağı kişiyi tanımladı! Bakın hangi özellikleri arıyor? 8

Güldüren bir kadın olarak kendisine aşık edecek adamın da komik mi olması gerekiyor soruna ise “Olsa iyi olur ama olmasa da sakıncası yok” diyerek aradığı insanı şöyle tanımladı; “Beni, esprilerimi iyi anlamalı, zeki, akıllı bir insan olmalı, insan olarak bakış açısının açık olması, vizyonlu bir insan olması bence yeterli. Bunlar olduktan sonra her şey bir şekilde toparlanır.”

Kendisini ilişkilerde hem romantik hem de realist biri olarak ifade eden Büşra Pekin, “Ama romantikliğin dozu biraz daha az olabilir ama romantizm bekleyebilirim” diyerek gelecek ilişkileri için ipucu verdi.