Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey dizisinden ters köşe! Şaşırtan gelişme merak uyandırdı!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinden ters köşe! Şaşırtan gelişme merak uyandırdı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerinde Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu, Sarp Apak ve Yiğit Kirazcı’nın rol aldıkları Fox TV’nin sevilen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, Salı akşamları yayınlanıyor. Dizinin bu hafta ekrana gelen bölümünde izleyenleri şaşırtan yeni gelişmeler ortaya çıktı.

17. bölümü yayınlanan dizi, ters köşe ile izleyiciye sürpriz yaparken, bazı soruları da beraberinde getirdi! Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin yeni bölümünde şirket içindeki haini arayan Cevher ailesi, Bora’ya bilgi sızdıran kişiyi bulmaya çalışırken, farklı ilişkileri de ortaya çıkardı!

Her hafta yeni bir dava ve ilginç hikayelerle yoluna devam eden Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Gökçe Bahadır’ın hayat verdiği Azra’yı şaşırtan bir gelişme de yaşandı. Kocası Mithat’ın kendisini aldatması nedeniyle dava açan Songül, sürpriz bir şekilde geri döndü ve Azra’dan yardım istedi.

Bu arada şirketteki köstebeği bulmak için de Cevher ailesi ile birlikte Yıldırım ve Erman’ın yardığı ile bir tuzak kurdular. Plan sonrası Bora’nın tuzağa düşmesi beklendi. Bora, Yıldırım’ın ortak olduğu restorana giderse hainin İsmet, Azra’ların yanına giderse Funda olduğu ortaya çıkacaktı.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinden ters köşe geldi. Asıl hain kim soruları sorulmaya başlandı! 3

Diziye yeni bir heyecan katan bu plan, haftanın da güzel sürpriziydi. Ekran başında merakla bekleyen izleyici, hainin kim olduğu da öğrendi yeni bölümde. Bora önce biraz gecikerek heyecanı arttıran bir tavır sergiledi. Ardından Yıldırım’ın olduğu restorana giderek, hainin İsmet olduğunu da ortaya koydu!

Bora’ya hiç bir şey hissettirmeden olayı çözen Cevherler bu durumdan mutlu olurken, Yıldırım ise üzülen taraf oldu. İsmet’in bilgi sızdıran kişi olmasına karşın, Yıldırım’ın farklı hesapları olduğu da anlaşılır.

Bora ile Yıldırım’ın arasında geçen “eski dostum” diyaloğu dikkat çekerken, yeni bir ters köşe ile izleyici de şaşırır! Şirketi ele geçirmeye çalışan kişinin Bora olup olmadığı sorusu ortaya çıkar bu kez! Yıldırım’ın ne yapmaya çalıştığı merak konusu şimdi! Gözdağı mı vermek istedi yoksa eskiden gelen bir tanışıklık mı sadece, durum henüz anlaşılamadı ama kafalar karıştı!

Tabii Yıldırım’ın Erman ile yaptığı konuşmadaki tavrı da dikkatleri çekti. Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin izleyenleri, sosyal medyada şimdi Yıldırım’ın başka planlar peşinde olduğu görüşünde! Bakalım bu olayların altından neler çıkacak? Dizinin 18. bölümünde bu soruların yanıt bulması bekleniyor…