Ana sayfa Sosyal Medya Burak Sevinç hayatının en özel rolüyle hayranlarını mest edecek!

Burak Sevinç hayatının en özel rolüyle hayranlarını mest edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2011 yılında Burak Sevinç dizi setlerinde oyunculuk yapmaya başladı. 1 Nisan 1985 yılında İstanbul’da doğan oyuncu, çeşitli diziledeki küçük rollerin ardından Ben Onu Çok Sevdim projesinde Hasan karakteri ile dikkat çekti.

Evli ve Öfkeli dizisinde Cihan karakterinde 30 bölüm yer alan Burak Sevinç, Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki Timur karakteri ile de popülerlik elde etti. Altınsoylar dizisinin ardından oyuncunun en iyi çıkış yaptığı proje Söz isimli dizi oldu… Fethi karakteri ile bu dizide çok başarılı performans ortaya koyan oyuncu; sonraki süreçte Leke, Bonkis ve Kırmızı Oda isimli yapımlarda da yeteneklerini sergiledi.

Burak Sevinç, 11 yıllık kariyerinin belkide en özel projesi için 7 aydır yoğun bir çaba sergiliyor. İstanbul’da kurulan çok özel platoda 13. yüzyılda yaşayan Hacı Bayram’ın tasavvufunu anlatan dizide başrolde yer alan Burak Sevinç, çok özel bir dizide çok özel bir rolde kendini gösterecek.

Burak Sevinç hayatının en özel rolüyle hayranlarını mest edecek! 7

Hacı Bayram karakterini canlandıran Burak Sevinç, on üçüncü yüzyılın şartlarına göre hazırlanan platoda, ekip arkadaşları ile birlikte yoğun bir çalışma sergiledi. 26 bölüm olarak planlanan Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli dizisi de 11 Şubat Cuma akşamı ilk bölümü ile yayınlanacak.

Ankara’da bulunan Kara Medrese’de bir molla olan Numan’ın Somuncu Baba ile yollarının kesişmesini, tasavvufla tanışmasını ve manevi ilerleyişini tamamlayarak Hacı Bayram-ı Veli olmasının serüvenini izleyeceksiniz. Bu önemli serüvende baş karakter olmanın sorumluluğunu omuzlarında taşıyan Burak Sevinç de işini büyük bir titizlikle yerine getirdi.

TRT1’de yayınlanacak yeni dizide Ankara, Bursa ve Adana şehirlerinde geçen hikaye için o döneme uygun dekorlar ve kostümler de yoğun bir çaba ile hazırlandı.

Çok özel bir dizi olarak ortaya çıkan Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli, Burak Sevinç’in kariyerindeki en özel proje olarak yerini aldı.