Ana sayfa Sosyal Medya Dilberay filminin başrolü Büşra Pekin, katıldığı programda gözyaşlarına hakim olamadı

Dilberay filminin başrolü Büşra Pekin, katıldığı programda gözyaşlarına hakim olamadı

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 4 Şubat’ta vizyona girecek, başrolünü Büşra Pekin’in oynadığı Dilberay filminin oyuncuları Haber Global’de yayınlanan Uykusuzlar Kulübü adlı programda Okan Bayülgen’in konuğu oldu.

4 Şubat Cuma günü sinemalarda izleyiciyle buluşacak, arabesk şarkıcısı Dilberay’ın hayatını anlatan filmde Büşra Pekin’e Nursel Köse, Zeliha Kendirci, Deniz Hamzaoğlu, Selen Uçer ve yakın zamanda hayata gözlerini yunan usta oyuncu Ayberk Pekcan eşlik etmişti.

Dilberay filminin başrolü Büşra Pekin, katıldığı programda gözyaşlarına hakim olamadı 7

Filmin tanıtımı için Okan Bayülgen’in programına konuk olan oyuncular, konu “o topraklarda yaşayan ve film içinde büyüdüğü bölgenin jargonu, üslubuyla ayrı bir katkıda bulunan” usta oyuncu Ayberk Pekcan’a geldiğinde üzüntülerini bir kere daha dile getirirdiler ve andılar. Dilberay karakterini canlandıran Büşra Pekin ise gözyaşlarına hakim olamayarak şu sözleri söyledi;

“Çok güzel bir insandı. Filmde performansı muhteşemdi. Ayberk abi hepimizin yüreğine çok dokunmuş, çok sevdiğimiz birisi oldu ve çok kısa sürede kaybettik. 3 ay içerisinde, bir anda hastalandı ve…”

Dilberay filmiyle, bugüne kadar hep komedi yapımlarda izlediğimiz Büşra Pekin, ağır bir dramla karşımıza çıkacak. Zorlu bir hayattan gelip müziğiyle insanlara ses olan, umut veren Dilber Ay’ın hayat hikayesi izleyiciye anlatılacak.