Ana sayfa Sosyal Medya Alican Yücesoy, televizyon dizilerine pas vermiyor!

Alican Yücesoy, televizyon dizilerine pas vermiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2018 yılında yer aldığı Cam Kırıkları isimli dizinin ardından televizyon projelerinde yer almak istemeyen Alican Yücesoy, dijital dizi projelerinden gelen teklifleri değerlendirmeye devam ediyor.

4 yıldır televizyon ekranında Jet Sosyete, Menajerimi Ara dizilerinde konuk oyuncu olarak yer alan Alican Yücesoy, son olarak da Maske Kimsin Sen isimli yarışma programıyla izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Televizyon dizileri yerine dijital projeler ve sinema filmleri tercihiyle dikkat çeken oyuncu, Bir Başkadır ve Hükümsüz isimli dizilerdeki etkileyici performansı ile dikkat çekti.

Alican Yücesoy, televizyon dizilerine pas vermiyor! 7

Bir Başkadır isimli Netflix projesinde Sinan karakterini canlandıran oyuncu, Hükümsüz isimli Exxen platformunda yayınlanan dizide ise Serdar olarak izleyici karşısına çıktı.

Oyuncunun yeni dizi tercihi de yine dijital bir yapım olacak. Gain platformunda yayınlanacak olan Aslında Özgürsün isimli dizinin erkek başrolü Alican Yücesoy oldu…

Ünlü yazar Duygu Asena’nın aynı isimli kitabından uyarlanan Aslında Özgürsün, iki kadının etkileyici hikayesini anlatıyor. Biri çalışan diğeri ev kadını olan Belgin ile Berna karakterlerinin hayalleri ile hayatın gerçekleri arasında geçen hikayesi dizi hayranlarını çok etkileyecek.

Alican Yücesoy da kendisine gelen teklifler arasında yine bir dijital yapımı tercih ederek Aslında Özgürsün’ün erkek başrolü olarak kadın psikolojisine yönelik bu yapımda yeteneklerini sergileyecek.

Mart ayında çekimlerine başlayacak olan dizide Deniz Çakır ve Bade İşçil ile başrolü paylaşacak olan Alican Yücesoy’un rolü de merak konusu oldu.