Ana sayfa Dizi Analiz Dilek Taşı dizisi 3. bölüm analizi; darbe günlerinde aşk!

Dilek Taşı dizisi 3. bölüm analizi; darbe günlerinde aşk!

tarafından ker_def

Dilek Taşı yeni bölümü ile ekrana geldi… Kanal D’nin yeni sezona damga vuran dizisi Dilek Taşı üçüncü bölümü ile ekrana geldi. Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği dizi yayınlanan yeni bölümü ile izleyicilerden tam not alarak yine çok izlenmeyi başardı. Reyting listelerinde üst sıralarda yer alan Dilek Taşı, yayınlanan üçüncü bölümü ile ABC1 kategorisinde 5’e yaklaşan oran ile günün en çok izlenen dizisi olmayı başardı.

Darbe günlerinde aşk…

Dilek Taşı’nın dördüncü bölüm fragmanı yayınlandı. Bir yanda hayatta kalma çabasının, bir yanda ise aşkın yer aldığı tanıtım izleyicilerin yüreğine dokundu. Mustafa’nın Cemre’yi alıp kayıplara karışması, Figen’in ise Mustafa ile yakınlaşması yeni bölüme dair merakı iyice arttırdı.

Dilek Taşı’ndan bir afiş daha…

Başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın paylaştığı Dilek Taşı’ndan bir afiş daha yayınlandı. Hikâyeye dair ipuçları veren afiş sosyal medyada da büyük beğeni aldı.

Dilek Taşı dizisi 3. bölüm analizi; darbe günlerinde aşk! 7

Dilek Taşı’nın, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez otururken, senaryosunu ise Can Sinan kaleme alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Elif Doğan, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Çiçek Dilligil, Engin Yüksel, Afra Karagöz, Lena Naz Kalaycı ve Ömer Toprak Yılmaz gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

Dilek Taşı heyecan dolu yeni bölümü ile 28 Eylül Perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!