Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinin kilit taşı olacak yeni bir isim ortaya çıktı!

Kızılcık Şerbeti dizisinin kilit taşı olacak yeni bir isim ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Show TV’nin yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın paylaştığı fenomen dizisi “Kızılcık Şerbeti”nin kadrosuna yeni isimler dahil oldu.

Başarılı oyuncu Kayra Şenocak, Bahtiyar Memili ve genç oyuncular Gizem Yanık, Aysun Demir Kurtuldu dizinin dün akşam yayınlanan yeni bölümünde izleyiciyle buluştu.

Kayra Şenocak dizide başarılı bir iş adamı olan Ertuğrul İslamoğlu karakterine hayat veriyor. Sanata düşkün, koleksiyoner bir iş adamı olan Ertuğrul, Nursema’nın hat çalışmalarına hayran kalacak ve onunla tanışmak istedi. Şenocak, ikinci sezonunda dizinin en kilit isimleri arasında olacak.

Umut ile Nursema ilişkisinin tam ortasına girecek olan Ertuğrul karakterinin diziye büyük hareket katacağı belli oldu.

Gizem Yanık, Ertuğrul’un kızı Mihriban’a olarak izleyicilerin karşısına çıktı. Aysun Demir Kurtuldu ise Neslihan karakteri ile Kızılcık Şerbeti dizisine renk katıyor.

Nilay’ın yakın akrabası olan Zülkar karakterini ise Bahtiyar Memili canlandırdı. Kolay yalan söyleyen, kendine inandırma gücü kuvvetli, pratik zekalı, entrika çevirme potansiyeli yüksek biri olan Zülkar’ın, Ünal ailesine girebilmek için türlü oyunlara başvurması dizide renkli anlara sahne olmaya başladı.

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti cuma akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.