Ana sayfa Dizi Haberleri Gülayşe yok, artık Lara Eyüboğlu var! İlayda Alişan yeni sezonda Ateş Kuşları’nın sürükleyici ismi olacak!

Gülayşe yok, artık Lara Eyüboğlu var! İlayda Alişan yeni sezonda Ateş Kuşları’nın sürükleyici ismi olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları atv için hem Yalı Çapkını hem Kızılcık Şerbeti hem de Arka Sokaklar gibi etkili dizilerle yarışacak olan proje yine Ateş Kuşları olacak. Geçen sezon güçlü bir dram hikayesi olarak izleyicilerin beğenisini kazanan dizi, sokak çocuklarının hayata tutunmasını ve aile bağlarının önemini ortaya koymuştu.

Gülayşe karakteri ile İlayda Alişan çok duygusal sahnelerde yer aldı ve izleyiciler de onun yeteneklerini daha yakından görme fırsatı buldu. Burak Tozkoparan ile de iyi bir dizi çifti olmasıyla birlikte, İlayda Alişan’ın kariyerinde güçlü bir yükseliş sergilediği bir sezon geride kaldı. Şimdi Ateş Kuşları dizisinde hikaye bambaşka bir noktaya doğru sürüklenecek.

Gülayşe karakteri ile sevgi dolu bir genç kızdan, şimdi babasının servetini arkasına alarak yepyeni bir hayata adım adan Lara Eyüboğlu karakterini izleyeceksiniz. Lara, bu sefer daha büyük olaylarla mücadele etmenin yanı sıra eski hayatından gelen olumlu ve olumsuz her şeyi de sırtlamak durumunda kalacak.

İlayda Alişan adına bu sezon Ateş Kuşları dizisinin yükünü sırtlayacak isim olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Dizinin ikinci sezonuna yönelik olarak paylaşılan fragmanlar hikayenin ne kadar değişeceğinin izlerini taşıyor.

Dizinin yayınlanan fragmanında Gülayşe ve Kara’nın nikah masasına oturması ve Barbaros’un nikahı basması seyircide merakı arttıran unsurlar oldu.

Barbaros karakterinde Burak Tozkoparan’ın da yine çok etkili bir çıkış yaparak kariyerinde yükseliş yaşayacağı bir sezon olacağını söyleyebiliriz.

Gülayşe yok, artık Lara Eyüboğlu var! İlayda Alişan yeni sezonda Ateş Kuşları'nın sürükleyici ismi olacak! 7

Sosyal medyada da Ateş Kuşları dizisinin ikinci sezonu çok konuşuluyor.. Eylül ayı ile birlikte dizinin yeni bölümlerinin izleyicilerle buluşması beklenirken, sosyal medyada da güçlü bir etkileşim dalgası oluşmaya devam ediyor.

Ateş Kuşları’nın ikinci sezon ilk tanıtımı yayınlandıktan kısa süre sonra sosyal medyada gündem olarak binlerce yorum ve yoğun övgü alırken, ikinci sezonda da en çok konuşulan dizilerden birisi olacağını söylemek mümkün.

Senaryosu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem’e ait olan dizinin yönetmenliğini Bülent İşbilen ve Yıldız Aşanboğa yapıyor.

Ateş Kuşları’nın başrollerini İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan ve Görkem Sevindik paylaşırken dizinin kadrosunda şu isimler bulunuyor:

“Nizam Namidar, Ahmet Saraçoğlu, Erdem Şanlı, Emir Çubukçu, Ali Önsöz, Umut İnan, Almira Abay, Fuat Fatih Odabaşı, Berke Obuz ve Umut Ege Baştemur.”