Ana sayfa Sosyal Medya Dilek Taşı dizisine katılan Perihan Savaş’ın öyle bir rahatsızlığı var ki, estetik yaptırması mümkün değil!

Dilek Taşı dizisine katılan Perihan Savaş’ın öyle bir rahatsızlığı var ki, estetik yaptırması mümkün değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin çekimleri başlayan Dilek Taşı dizisine katılarak yeniden ekranlara dönme kararı alan Perihan Savaş, yeni dönemde hayranlarının karşısına aristokrat bir kadın karakteri ile çıkacak.

Dilek Taşı dizisinin hazırlıklarını sürdüren oyuncu, kişisel bakımına da büyük önem veriyor. Oyuncu, doğal yollar ile cildini diri tutmaya çalışırken, estetik yaptırdığı iddialarıyla da karşı karşıya kaldı.

Ancak Perihan Savaş’ın öyle bir rahatsızlığı var ki, estetik yaptırması mümkün değil!

Bakımına özel gösteren Perihan Savaş, doğal yollar ile bunu sağlamak için de büyük çaba harcıyor. Oyuncu, herkesin estetik yaptırdığını zannettiğini belirterek, bunun doğru olmadığını ifade etti. Bir bağışıklık sistemi hastalığı olan vitiligosunun bulunduğundan bahseden ünlü oyuncu, normal şartlarda estetik yaptırmasının mümkün olmadığını da söyledi.

Perihan Savaş, bu konuda şunları anlattı: “Ben estetik yaptıramıyorum, çünkü benim vitiligolarım var. Estetik yaptırdığımı söyleyenlere söylüyorum. Eğer ben estetik yaptırır da kestirirsem, bu vitiligolar çıkabilir ve her tarafıma yayılabilir. O yüzden de estetik yaptıramıyorum. Ama küçük dokunuşlarla cildimi yeniliyorum.”

Cildi yenileyen doğal ürünler ile bakımını sürdüren Perihan Savaş, genç yaşta estetik yaptıranlara şu sözlerle tepki gösterdi: “Yaş 65. Estetiğe karşı değilim ama öyle bir estetik yaptırıyorlar ki. Bir kere genç yaşta başlıyorlar. Biraz cildin bozulmaya başladı, yaş ilerledi tamam ufak ufak. Bence 45 yaştan sonra ufak ufak yapılabilir. Gençken yapıyorlar. Hiçbir ifade yok yüzde, hiçbir mimiğini kullanamıyor, bu çok kötü.”