Ana sayfa Dizi Haberleri Dilek Taşı dizisinin öyle bir hikayesi var ki, 1980’li yılları merak edenler başından kalkamayacak!

Dilek Taşı dizisinin öyle bir hikayesi var ki, 1980’li yılları merak edenler başından kalkamayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Perihan Savaş, çekimleri yaz döneminde başlayacak olan Dilek Taşı isimli dizinin kadrosunda yer alıyor. Dizinin çekimlerinin başladığından bahseden oyuncu, kendi sahnelerinin de çekimlerinin bu hafta başlayacağını ifade etti.

Dilek Taşı dizisi için hazırlıklarının sürdüğünü anlatan Perihan Savaş, hikayeye dikkati çekti ve kendisini çok memnun ettiğini söyledi. Ünlü oyuncu, 1980 yılındaki askeri darbeyi hatırlatarak, senarist Can Sinan’ın ortaya çok güzel bir hikaye koyduğunu ve bu projenin içinde olduğu için de mutluluk duyduğunu söyledi.

Dilek Taşı dizisinin öyle bir hikayesi var ki, 1980'li yılları merak edenler başından kalkamayacak! 7

1980 darbesini yaşadığını hatırlatan Perihan Savaş, proje hakkında şöyle konuştu:

“1980’deki darbe dönemini anlatıyoruz. Ben aristokrat bir kadını oynuyorum. Bir baba anneyim. Hikayemiz çok güzel, kadromuz çok güzel. Salih Bademci var, Hazal Subaşı var, Özge Özberk var, Teoman Kumbaracıbaşı var. Çok güzel bir ekip olduk. Çok güzel bir iş çıkacak, hikaye çok güzel bir hikaye. 1980’i anlatmak kolay değil, ama burada çok güzel anlatılmış. O da seyirciye yansıyacaktır. 1980’leri yaşayan birisi olarak da bu hikayenin içinde olmaktan mutluluk duyuyorum.”

Dizinin yönetmenliğini Altan Dönmez üstlendi ve senaryoyu da Can Sinan yazdı. Hazal Subaşı ile Salih Bademci ikilisinin partnerliği de şimdiden merak konusu oldu.

Pastel Film imzasını taşıyan Dilek Taşı dizisi Kanal D ekranında yayınlanacak.