Ana sayfa Sosyal Medya Özge Gürel, kocası Serkan Çayoğlu’nun baskın bir huyunu yıllar içinde değiştirdi!

Özge Gürel, kocası Serkan Çayoğlu’nun baskın bir huyunu yıllar içinde değiştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu ikilisi mutlu hayatlarına devam ediyor. Kariyerlerinin altın dönemini yaşayan ikili, farklı projelerde yer alarak da hayranlarını mutlu etmeye deva ediyor.

Kış sezonu için hazırlanan Yanık Ülke isimli dizinin başrol erkek oyuncusu olan Serkan Çayoğlu, Ayça Ayşin Turan ile partner olarak da son dönemde sosyal medyada öne çıkmaya başladı.

Ünlü oyuncunun formunu sürekli korumasına rağmen, yemek yemeyi de çok sevdiğini bilen hayranları bunu nasıl başardığını soruyor.

Formunu korumasının altında sporun yattığını ve bunun hayatının bir parçası olduğunu ifade eden oyuncu, çalışmadığı dönemlerde spora daha fazla zaman ayırabildiğini de söyledi.

Yemek yemeyi sevdiğini de dile getiren Serkan Çayoğlu, “İstediğimi yiyebilmek için de spor yapıyorum. Boğazıma düşkünüm ben. Diyet yapamıyorum, yemekten kısamıyorum” dedi.

7 yıllık birlikteliğin ardından 2022 yılının Temmuz ayında evlendiği karısı Özge Gürel ile ilişkilerinin çok iyi gittiğini de anlatan Serkan Çayoğlu, evliliğin aşkı öldürdüğü yaklaşımına da karşı duruyor.

Ünlü oyuncu, “Biz gün geçtikçe birlikte büyüyoruz. Uzun da bir ilişkimiz var. Evlilik bize şöyle bir şey kattı, şunu değiştirdi gibi, diyeceğimiz bir şey yok. Çok keyifli bir ilişkimiz var. Birlikte büyümek bence çok keyifli ve değerli bir şey” diye konuştu.

Özge Gürel’in kocası Serkan Çayoğlu’na bu ilişkide neler kattığı konusu da öne çıkıyor. Çayoğlu, “Disiplini seven birisiyim ben. Plan, program yapma kısmını biras saldım, onu da Özge’den kaptım. Daha anlık yaşıyoruz, daha az plan yaparak, günü birlik karar vererek yaşıyoruz. Bu da Özge sayesinde oldu. Çok daha keyifli oluyor, anlık her şey daha güzel oluyor” açıklamasında bulundu.