Ana sayfa Dizi Haberleri Dilek Taşı dizisinin senaristi Can Sinan için bu projenin anlamı çok derin!

Dilek Taşı dizisinin senaristi Can Sinan için bu projenin anlamı çok derin!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında perşembe akşamları yayınlanmakta olan Dilek Taşı dizisi, başarılı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile öne çıkan yapımlardan birisi oldu.

Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay gibi önemli isimleri bir araya getiren dizinin 1980’li yıllardaki Türkiye’yi yeniden gündeme getirmesi de dikkat çekici oldu. Dizinin senaristi Can Sinan da son dönemde çok konuşulmaya başladı. Duygu yüklü hikayenin hayata değinen yanlarını bilenler Dilek Taşı dizisine daha da çok önem veriyor.

Dilek Taşı dizisinin senaristi Can Sinan için bu projenin anlamı çok derin! 7

Televizyon eleştirmeni Sina Koloğlu’na açıklamada bulunan senarist Can Sinan, projenin kendisi için önemini şu sözlerle ortaya koydu:

“Bütün çocukluğum ve ilk gençlik yıllarım reklamcılarla beraber geçti. Hem Ankara’da Maya Matbaası zamanında hem de İstanbul’a geldiğimiz seksenli yıllarda, Ada Ajans, Merkez Ajans ve Par Ajans zamanında… Zaten dizideki ajansımızın adı da babamın kurucusu olduğu Par Ajans. Haliyle Aras Rona’nın reklamcı olması bir tesadüf değil. Diziyi kurarken de bölümleri yazarken de babamın anılarından, kendi hatırlarımdan çokça faydalandım. Babamın yazdığı; Yaşadım Diyebilmek kitabının da Dilek Taşı’nı yazarken büyük etkisi oldu.”

Dilek Taşı dizisinin etkili hikayesi milyonlarca izleyiciyi Kanal D ekranına çekti. Reytingleri de iyi gelmekte olan dizinin gözyaşı döktüren sahneleri sosyal medyada çok konuşuluyor.

Elif Doğan, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Çiçek Dilligil, Engin Yüksel, Afra Karagöz, Lena Naz Kalaycı ve Ömer Toprak Yılmaz gibi dikkat çeken isimlerin de oyuncu kadrosunda yer aldığı Dilek Taşı dizisi, perşembe akşamlarının en başarılı yapımlarından birisi olmayı başarmış gözüküyor.