Ana sayfa Dizi Haberleri Aile dizisi hayranları için ikinci sezona heyecan katacak yeni detaylar!

Aile dizisi hayranları için ikinci sezona heyecan katacak yeni detaylar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aile isimli Show TV dizisi, ilk 13 bölümlük performansı ile izleyicileri kendisine çekmeyi başardı. İlk sezonda çok iyi bir reyting sınavı veren dizinin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya bulunuyor.

Birbirinden değerli oyuncuları kadrosunda buluşturan Aile dizisinde yeni sezonda neler olacağı da izleyiciler tarafından çok merak ediliyor.

Nur Sürer, Levent Ülgen, Canan Ergüder, Musa Uzunlar, Nejat İşler gibi birbirinden etkili isimlerin kadrosunda yer alması Aile dizisine olan ilginin de büyük olmasını sağlamıştı. Dizinin hikayesi, oyunculuk performansları, müzikleri ve çekimlerin yapıldığı mekana kadar her detayı izleyicileri projenin içine çekmeyi başardı.

Yaz döneminde yeni sezona yönelik olarak çok az bilgi sızdı. Dizinin ikinci sezona 2 aylık bir zaman atlaması ile başlayacak olması, senaristlerin yeni bir hikaye düzeni kurduğunu anlatıyor.

14. bölümüyle birlikte Ekim ayının ilk haftasında ekranda olması beklenen Aile dizisinde çekimler de başlıyor. Ekip bir araya gelerek, ikinci sezon çekimlerine çok kısa bir süre içinde başlayacak.

Yeni dönemde gözler daha çok Cihan karakterinin üzerinde olacak. Çünkü hikayeye Avukat Serap geliyor. Devin’in avukatı olan Serap, Cihan ile bağ kuracak. Onların ilişkisi de Derin ile Aslan’a yansıyacak.

Serap karakteri için basında çeşitli isimler konuşuluyor. Başarılı ve etkili bir kadın oyuncunun Serap karakteri ile Aile dizisine katılması projeye büyük renk katacak gibi gözüküyor.

Cihan ile Aslan arasındaki hesaplaşmanın çok sert olmasını beklediğimiz ikinci sezonda Soykan ailesinin başına gelecekler de izleyicilerin heyecanını artıracaktır.

Aile dizisinde ekip diğer rakiplerine oranla daha geç bir araya gelerek, çekimlere daha yeni başlayacak. Ancak bu durumun reytinglerde çok da olumsuz bir durum yaratması beklenmiyor. Zira dizinin yeni sezonun bekleyen çok büyük bir izleyici kitlesi olduğunu hatırlatalım.