Ana sayfa Sosyal Medya Dilin Döğer’in kariyerine yeni dizisi adeta güneş gibi doğacak!

Dilin Döğer’in kariyerine yeni dizisi adeta güneş gibi doğacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1995 yılında Diyarbakır’da dünyaya gelen Dilin Döğer, son dönemde dikkat çeken genç yeteneklerden birisi oldu. Ex Aşkım isimli dizinin ardından O Kız isimli Kanal D’nin güçlü dram hikayesinde başrolde yer alan genç oyuncu, kariyerinde çok önemli bir adım atmıştı.

O Kız dizisinde Zeynep karakterini canlandıran oyuncu, partneri Cengiz Orhonlu ile birlikte bu dizi ile birlikte önemli bir kariyer çıkışı yaşadı. Erkan Petekkaya ve Sezin Akbaşoğulları gibi etkili oyuncuların da başrolünde yer aldığı O Kız dizisi geçen sezonun dikkat çeken işlerinden birisiydi.

Dilin Döğer, yeni sezonda ise bu sefer kariyerinde kendisine çok büyük katkılar sunması muhtemel olan TRT1’in heyecanla beklenen yeni dizisinde kadın başrol olarak yer alacak.

Uğur Güneş’in erkek başrol olarak hayranlarını çok heyecanlandırdığı Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizinin ilk fragmanı yayınlandı. Dizinin oyuncu kadrosu da ortaya çıktı.

Dilin Döğer'in kariyerine yeni dizisi adeta güneş gibi doğacak! 7

Dilin Döğer, projenin kadın başrolü olarak yeni sezonun en etkili rollerinden birisiyle yeniden dizi setlerine dönmüş oldu.

Uğur Güneş ile Dilin Döğer ikilisinin enerjisi merakla bekleniyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Mehmet Ali Nuroğlu, Kaan Çakır, Tuvana Türkay, Ekin Türkmen, Gökçe Akyıldız, Ece Özdikici gibi dikkat çeken oyuncular da bulunuyor.

Dilin Döğer’in O Kız isimli dizideki etkileyici çıkışının ardından şimdi de yeni tarihi dizinin kadın başrolü olarak seçilmesi kariyerinde çok büyük bir sıçrama olarak tarif edilebilir.