Ana sayfa Dizi Fragmanları Yabani dizisi 7. yeni bölümde geçmişin sırlarla dolu kapıları aralanıyor!

Yabani dizisi 7. yeni bölümde geçmişin sırlarla dolu kapıları aralanıyor!

tarafından ker_def

Halit Özgür Sarı ile Simay Barlas ikilisinin başrolünde yer aldığı Yabani dizisi sezonun en iyi çıkışı yapan dizilerin başında geliyor. Salı akşamları çok iyi reytingler alarak yoluna birinciliklerle devam eden dizinin 7. yeni bölümü de iddialı sahnelerden oluşuyor.

Halit Özgür Sarı’nın sosyal medyada sıklıkla mesajlar vererek hayranlarını heyecanlandırdığı dizinin 7. yeni bölümü 24 Ekim Salı akşamı izleyicilerle buluşacak. Peki neler olacak? İşte detaylar:

Yaman’ın dayısı Caner Soysalan tarafından kaçırıldığına ikna olan Soysalanlar tekrar ayağa kalkmaya çalışmaktadır.

Neslihan artık çocuklarından tekrar kardeş olmalarını ister. Alaz ve Çağla Neslihan’ı geçmişte yapamadığı annelikle suçlayıp yaralarını açtığı gün Yaman bu ailedeki tek kayıp çocuğun kendisi olmadığını anlar.

Ali’nin kardeşlerine abilik etmek için annesine söz verir. Çağla’yı Rüzgar’dan kurtarmak için çıktığı yolda, Alaz’dan ona asla kardeş olmayacağını en acı haliyle tecrübe edecektir.

Bütün ailesi için artık bir kahraman olan Serhan’ın ise Neslihan’la aralarındaki buzlar eriyince, karısına olan aşkı tekrar alevlenir.

Bu durum Şebnem’e bu ilişkiyi bozmak adına çok büyük bir hamle yaptırır. Güven hastaneden içeri oğlu Yaman’la girerken kapandığı düşünülen geçmişin sırlarla dolu kapılarından ilki aralanmış olur…