Ana sayfa Dizi Haberleri Diriliş Ertuğrul 144. yeni bölümde Bamsı ve oğlu Aybars kurtulabilecek mi?

Diriliş Ertuğrul 144. yeni bölümde Bamsı ve oğlu Aybars kurtulabilecek mi?

tarafından ker_def

Diriliş Ertuğrul dizisi 5. final sezonunda 144. bölüm 17 Nisan Çarşamba akşamı izleyicilerle TRT1 ekranında buluşacak. Dizi bu sezon final yapacak ama gelecek sezon Diriliş Osman ismiyle devam edecek. Engin Altan Düzyatan’ın son sezonu olurken, gelecek sezon Burak Özçivit Diriliş Osman dizisinde başrolü alacak.

Engin Altan Düzyatan’ın yanı sıra Hülya Darcan, İlker Aksum, Hande Soral, Cengiz Coşkun, Nurettin Sönmez gibi isimleri buluşturan Diriliş Ertuğrul dizisinin 5. sezon 144. bölümü izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Peki 144. bölümde neler yaşanacak? İşte bazı detaylar…

Ertuğrul Bey, Uranos’u yakalar ve Söğüt çarşısında öldürür. Zangoç’un Oğuz Alp’i öldürüp, Melikşah’ı yaralaması sonucu gerçek kimliği ortaya çıkmıştır. Ertuğrul Bey artık Zangoç’un Dragos olduğunu biliyordur.

Zangoç, Ertuğrul Bey’in kurduğu tuzağa düşüp kimliğinin ortaya çıktığından şüphelendiği için tam zindana atılacakken Oğuz’u  ve Melikşah’ı yaralar ve Oğuz Alp şehit olur. Zindandan kaçan Zangoç, tüccar kılığında gizlice
Söğüt’ten çıkarak lefke kalesine gider. Artık zangoç kılığında değil gerçek kimliği olan zalim Dragos’tur. Kaleye ve askerlere el koyan Dragos, Ertuğrul Bey tarafından öldürülen komutanı Uranos için intikam yemini eder.

Dragos’un yeni oyunu ne olacak?

Beybolat, Dragos’un yardımıyla kaçırdığı   Bamsı’nın oğlu Aybars  karşılığında Bamsı’dan Alıncak’ı ister. Bamsı bu oyuna gelerek Ertuğrul Bey’in tutsak olarak aldığı Alıncak’ı Dragos’a teslim eder  ve tuzağa çekildiğini anlamaz. Alıncak’ı alan Dragos Bamsı’yı öldüreceğini söyler.

Ertuğrul Bey tüm bu oyunları anlamış fakat Bamsı Ertuğrul Bey’in sözünü dinlememiştir. Peki Ertuğrul Bey Bamsı ve oğlu Aybars’ı kurtarabilecek mi? İlbilge Hatun abisi Beybolat’ın gerçek yüzünü görecek mi? Tüm bu soruların cevabı ve daha fazlası 144.bölümde Diriliş Ertuğrul’da!

“Diriliş Ertuğrul” 17 Nisan Çarşamba TRT 1 ‘de!

KÜNYE
Senaryo: Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Aslı Zeynep Peker Bozdağ, Serdar
Özönalan
Yapımcı: Mehmet Bozdağ
Proje Tasarım: Mehmet Bozdağ
Genel Yönetmen: Metin Günay
Yönetmenler: Fethi Bayram, Ahmet Yılmaz
Senaryo: Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Aslı Zeynep Peker Bozdağ, Serdar Özönalan

Oyuncular: Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, İlker Aksum, Hande Soral, Cengiz Coşkun, Nurettin Sönmez, Ayberk Pekcan, Engin Benli, Kayra Şenocak, Arif Diren, Burçin Abdullah, Orçun İğnemli, Emre Üçtepe, Kerem Bekişoğlu, Ali Buhara Metin, Celal Al, Hakan Serim, Edip Zeydan, Melikşah Özen, Oğuzhan Yarımay, Çağla Naz Kargı, Enes Göçmen, Armağan Oğuz, Aytek Şayan, Koray Şahinbaş