Ana sayfa Güncel Haberler Diriliş Ertuğrul 5. sezon 1. fragmanı izle

Diriliş Ertuğrul 5. sezon 1. fragmanı izle

tarafından ker_def

Uzun süredir izleyicilerin merakla bekledikleri Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni sezonu yani 5. sezonundan ilk görüntüler izleyicilerle paylaşıldı. Diriliş Ertuğrul’un 5. sezonu merakla beklenirken TRT 1 Kanal Koordinatörü Kurtuluş Zeydan’dan diziye ilişkin ipuçları geldi. İşte Kurtuluş Zeydan’ın Vatan gazetesine yaptığı açıklamalardan satırbaşları: Dizinin isminin Diriliş Osman Gazi değil bu sene de Diriliş Ertuğrul olacağını söyleyen Zeydan, ”Hikaye dönüşüyor. Tarihsel süreçte Kayı obasının yükselişi ana aksımız olarak devam ediyor. Ama Ertuğrul Söğüt’e yerleşiyor” dedi. Dizinin 5. sezonundan ilk görüntüler yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz.

ÜÇ YENİ OYUNCU DAHA

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisi yeni sezon çekimleri devam ediyor. Ne zaman yayınlanacağı merakla beklenen dizinin kadrosuna 3 isim birden katıldı. Diriliş Ertuğrul’da kadroya giren isimler İlker Aksum, Eser Karabil ve Enis Yıldız oldu.

Dizide Yunan komutanı rolüne hayat vereceği konuşulan İlker Aksum, geçen sezon yine aynı yapım şirketinin TRT için hazırladığı “Mehmetçik Kûtül Amare” adlı dönem dizisinin kadrosunda yer almıştı. Canlandırdığı Cox karakterindeki performansıyla beğeni toplayan ödüllü oyuncu, bu sezon ise “Diriliş Ertuğrul”da seyirci karşısına çıkacak.