Ana sayfa Dizi Haberleri Diriliş Ertuğrul dizisinin 5. sezon başlangıcı her açıdan müthişti!

Diriliş Ertuğrul dizisinin 5. sezon başlangıcı her açıdan müthişti!

tarafından ker_def

TRT 1 ekranlarında yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kıran Tekden Film tarafından hayata geçirilen, senaryosu ve yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği “Diriliş Ertuğrul” dizisinin merakla beklenen 5. sezonu izleyicisiyle buluştu.

Hayran kitlesi ülke sınırlarını aşan dizinin yeni sezon ilk bölümü için Cemile Sultan Korusu’nda oyuncular, yapım ekibi ve kanal yöneticilerinin katıldığı özel izlenme düzenlendi.

Yönetmenliğini Metin Günay’ın üstlendiği “Diriliş Ertuğrul” sezonun ilk bölümüyle yine zirveye oturdu. Geceye, TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren, Tekden Film ve Bozdağ Film Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bozdağ, TRT yöneticileri, Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, İlker Aksum, Hande Soral, Cengiz Coşkun, Nurettin Sönmez, Ayberk Pekcan, Kayra Şenocak, Arif Diren, Burçin Abdullah, Orçun İynemli, Emre Üçtepe, Kerem Bekişoğlu, Ali Buhara Mete’nin aralarında bulunduğu oyuncular katıldı.

Diriliş Ertuğrul dizisinin 5. sezon başlangıcı her açıdan müthişti! 7

SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU

“Diriliş Ertuğrul” yayınlandığı ilk bölümüyle sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Twitter’da 100 bin üstü tweet atılan “Diriliş Ertuğrul” sezonun ilk bölümüyle Türkiye gündeminde birinciliğe otururken dünya gündeminde de beşinci
sırada yer aldı.

Dünya üzerinde 85’ten fazla ülkede izleyicisiyle buluşan ve sevenlerinden tam not alan “Diriliş Ertuğrul” dizisi yeni sezon ilk bölümüyle izleyicileri ekrana kitledi. Oyuncu kadrosu, dekoru ve platosunun neredeyse tamamının yenilendiği dizi, yeni sezonunda Ertuğrul Bey’in beyliğini Söğüt’e taşıdıktan sonraki dönemini izleyiciye aktarıyor.

REYTİNGLERDE ZİRVEDE

7 Kasım Çarşamba gününün reyting sonuçları ortaya çıktı. Dün akşam büyük merakla beklenen Diriliş Ertuğrul dizisi, 5. sezon ilk bölümüyle yani 122. bölümüyle ekranda yer aldı. İzleyicilerin diziyi ne kadar özledikleri merak ediliyordu. Reyting sonuçları bu sorunun yanıtını vermeye yetti.

Sen Anlat Karadeniz’in 2. sezonundaki birincilik zaferine Diriliş Ertuğrul ekrana döner dönmez son verdi.

Totalde ve AB grubunda zirvenin sahibi olan Diriliş Ertuğrul, reytinglerde de rakibinin bir hayli önündeydi. Totalde 2.8 puanlık fark atan Diriliş Ertuğrul, AB grubunda ise Sen Anlat Karadeniz’in 2 katı reytinge ulaşmayı başardı.