Ana sayfa Dizi Haberleri Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman dizilerinin acı kaybı!

Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman dizilerinin acı kaybı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon dizilerine ruh katan en önemli nokta müzikleri… O müzikler projenin daha çok sevilmesini, benimsenmesini ve uzun süre devam etmesini sağlayan önemli etkenlerden… Diriliş Ertuğrul’un müzikleri hala kulaklardadır. Kuruluş Osman dizisinin de müzikleri dikkatleri çekiyor.

İşte bu iki ünlü dizinin müziklerini yapan Alpay Göltekin vefat etti. 1972 doğumlu olan Göltekin, 48.yaşında hayata gözlerini yumdu. Sadece bu iki dizi için değil, birçok proje için müzikler yaptı.

Aşkın Yolculuğu Yunus Emre ve Mehmetçik Kutül Amare dizilerinin müziklerinin de yaratıcısı oldu. Yapımcı Mehmet Bozdağ, bu acı haberi sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Bozdağ, şu mesajı yazdı:

“Diriliş Ertuğrul, Kuruluş Osman, Aşkın Yolculuğu Yunus Emre ve Mehmetçik Kûtulamâre projelerimize müziğiyle ruh katan, yürüdüğümüz bu yolda bize yarenlik eden Alpay Göltekin’i ebediyete uğurlamanın derin üzüntüsünü yaşıyorum. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Mekanı cennet olsun.”

Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman dizilerinin acı kaybı! 7