Ana sayfa Yabancı Dizi Disney Channel ağustos ayında da yine eğlence ve macera dolu

Disney Channel ağustos ayında da yine eğlence ve macera dolu

tarafından ker_def

UYDUDA her zaman şifresiz yayınlanan aile eğlencesinin adresi Disney Channel, ağustos ayında da birbirinden renkli içeriklerle izleyicileriyle buluşuyor. Disney Channel’ın efsane dizilerinden İyi Şanslar Charlie, ailece kahkahalarla izleyeceğiniz bölümleriyle, her cuma 19.45’te Disney Channel’da. Arjantin’e taşınan Luna’nın burada yelken açtığı yeni hayatını konu alan Soy Luna, yeni bölümleri ile pazartesiden perşembeye saat 19.45’te Disney Channel’da olacak. Drakula’nın kızı Mavis ve üç yakın arkadaşının maceralarını anlatan Otel Transilvanya Sakinleri de ağustos ayı boyunca hafta sonları saat 11.00’de, 4 bölüm art arda Disney Channel’da.

İYİ ŞANSLAR CHARLIE… Duncan ailesine “Merhaba!” deyin. Ailece kahkahalarla izleyeceğiniz dizi İyi Şanslar Charlie devam ediyor. Amy ve Bob Duncan’ın Teddy, PJ, Gabe ve ailenin en minik üyesi Charlie ile 4 çocukları olmuştur. Anne ve babaları çalıştığı için Charlie’nin bakımına çocuklar yardımcı olurlar ama tüm sorumluluk Teddy’nin üstüne kalır.

Charlie için mamalar, bebek bezleri ve bebek bakımı ile ilgili her şeyi öğrenmeye başlayan ve en büyük sorumluluğu üstlenen Teddy bazı zamanlarda herkese göz kulak olur.

Tüm bölümler Teddy’nin Charlie’ye iyi şanslar dileyerek bitirdiği, günlük serüvenlerini kaydettiği video günlük ile sonlanır.

Disney Channel’ın efsane dizisi İyi Şanslar Charlie her cuma 19.45’te Disney Channel’da.

SOY LUNA

Luna Valente, Cancun Meksika’da onu evlat edinen ebeveynleri Miguel ve Monica ve en iyi arkadaşı Simon ile birlikte mutlu ve sıradan bir hayat yaşamaktadır. Cancun’da hem okula devam etmekte ve hem de yarı zamanlı olarak paten ile fast-food dağıtımı yapmaktadır.

Fakat aniden hayatı beklenmedik bir şekilde değişir ve ailesinin çalıştığı konağın yeni sahibi Sharon Benson onlara reddedemeyecekleri bir teklif sunar.

Hep birlikte Arjantin’e taşınırlar ve Luna ülkenin en iyi okullarından South Blake College ‘da okumaya başlar. Luna bir anda kendini, büyük bir şehirde, farklı insanlarla dolu zenginlerin okulunda bulur.

Luna’nın yeni hayatında İtalyan bir diplomatın oğlu olan etkileyici Matteo ve yeni ev sahibinin kızı Ambar ile da uğraşması gerekecek. Ama azim ve coşku ve paten sevgisi ile yeni arkadaşlar edinecek, sesini bulacak, ilk aşkıyla tanışacak ve gerçek kimliğini keşfedecek.

Soy Luna’nın yeni bölümleri pazartesiden perşembeye 19.45’te Disney Channel’da!

Otel Transilvanya Sakinleri

Drakula’nın beş kazık üstüne oturtulmuş lüks işletmesi Otel Transilvanya’ya hoşgeldiniz!

Drakula’nın kızı Mavis ve üç yakın arkadaşı rahat bir tatil geçirmeniz için hizmetinizde.

Seri, Drakula’nın kızı Mavis ve üç yakın arkadaşı Hank N Stein, Pedro ve Wendy Blob’un gençlik yıllarına odaklanıyor. Bu süreç boyunca Mavis’in babasına sahip olduğu özel yeteneklerini göstermek için elinden geleni yapacağından şüphe yok.

Otel Transilvanya Sakinleri, ağustos ayı boyunca hafta sonları saat 11.00’de, 4 bölüm art arda Disney Channel’da.