Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Maria ile Mustafa dizisi Zeynep Gülmez’e çok iyi geldi!

Maria ile Mustafa dizisi Zeynep Gülmez’e çok iyi geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Maria ile Mustafa dizisi Pazar akşamlarına renk katıyor. Alternatif bir yapım olarak total grubunu etkileyen ve son dönemde de reytinglerini artıran bir yapım. Hilmi Cem İntepe ve Jessica May’in başrollerinde yer aldığı dizide Reyhan Özer karakterini Zeynep Gülmez canlandırıyor.

Dizide dert ortağı, iyi yürekli ve yetenekli karaktere hayat veren Zeynep Gülmez, Dizi TV programına konuştu. Oyuncu, Kapadokya’da çekimleri devam eden dizinin İstanbul dışında olmasının kendisi için sorun olmadığını ifade etti.

Şehir dışı işleri için Zeynep Gülmez, “Şehir dışı işlerin oyuncular için bence çok güzel. Çünkü hem mekanlar yakın oluyor hem daha çok kaynaşıyoruz hem daha çok yer görüyoruz. Bir oyuncunun kendisini doyurması için bence güzel” açıklamasını yaptı.

Keşfettikçe Ürgüp’e aşık olduğunu belirten oyuncu, şehir dışı işlerini bölgeleri keşfetmek için bir fırsat olarak gören oyuncu, şimdi de Maria ile Mustafa dizisi sayesinde bu bölgeyi geziyor.

“Ürgüp’te uçsuz bucaksız yerler var. Her gün bir yer keşfediyorsunuz” diye konuşan oyuncu, hem müzeleri geziyor hem de Kızılırmak’ta keşfedilecek yerlere giderek, sıkılmadan günlerini geçiriyor.