Ana sayfa Sosyal Medya Disney + platformunda en çok neleri izlemek istersiniz? Eda Ece, Demet Özdemir, Burak Deniz ve diğer isimler bakın ne söyledi?

Disney + platformunda en çok neleri izlemek istersiniz? Eda Ece, Demet Özdemir, Burak Deniz ve diğer isimler bakın ne söyledi?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Disney + Türkiye’nin marka elçileri olan Demet Özdemir, Burak Deniz, Aslı Enver, Engin Akyürek ve Eda Ece, platformda en çok hangi yapımları merak ettiklerini, izleme listelerinde hangi yapımların olduğunu anlattılar.

14 Haziran’da Türkiye’de yayın hayatına başlayan dijital platform Disney + pek çok farklı içeriği ile kullanıcılarına geniş bir yelpaze sunmakta. Aynı zamanda yerli yapımlarla da büyük ilgi çekiyor.

Platformun ilk yerli ve orijinal dizisi Kaçış, büyük beğeni ile izlenmişti. Engin Akyürek, İrem Helvacıoğlu’nun başrollerinde yer aldıkları Kaçış dizisi, yayınlanmaya başladığı dönemde çok konuşuldu. İzlemeyip merak edenler için Kaçış, son derece başarılı bir yerli yapım olarak izleyici tarafından övgüler aldı.

Disney Plus’ın ikinci orijinal yapımı ise Dünyayla Benim Aramda dizisi oldu. Her hafta Çarşamba günleri bir bölümü yayınlanan dizide Demet Özdemir, Hafsanur Sancaktutan, Buğra Gülsoy ve Metin Akdülger başrolleri paylaşıyorlar. Dizi, izleyenler tarafından sosyal medyada da konuşuluyor, yorumlara beğeniler yansıyor.

Çekimleri yaz aylarında yapılan ve başrolünü Pınar Deniz ile Uraz Kaygılaroğlu’nun paylaştıkları Avcı dizisinin çekimleri bitti. İzleyici şimdi de bu diziyi heyecanla bekliyor.

Disney + platformunda en çok neleri izlemek istersiniz? Eda Ece, Demet Özdemir, Burak Deniz ve diğer isimler bakın ne söyledi? 7

Yine Can Yaman’ın oynayacağı El Turco dizisi ile ilgili çalışmalar da sürmekte. Platformun marka elçileri olan Hande Erçel, Kerem Bürsin, Eda Ece, Aslı Enver, Burak Deniz, Halit Ergenç gibi isimlerin projeleri ise ayrı bir merakla beklenmekte.

Burak Deniz, Disney Plus İtalya için çekilen Cahil Periler dizisinde oynamıştı. Şimdi, yerli yapımla bekleniyor.

Bu arada platformun marka elçileri Demet Özdemir, Burak Deniz, Aslı Enver, Engin Akyürek ve Eda Ece, Disney Plus’ta en çok hangi içerikleri merak ettiklerini tek tek anlattılar. O video da bir kaç gün önce sosyal medyadan paylaşıldı…

Demet Özdemir, Çok fazla var diyerek Karlar Ülkesi’nin de olduğu 4 merak ettiği filmi açıklarken, Burak Deniz, National Geografik başlığı adı altındaki belgeseller ile Star Wars dedi. Diğer isimlerin ne yanıtlar verdiğini videodan izleyebilirsiniz…

İşte ünlü isimlerle hazırlanan özel içerik…