Ana sayfa Sosyal Medya Berk Oktay’ın Bir Küçük Gün Işığı’ndaki partneri ile arasından su sızmıyor!..

Berk Oktay’ın Bir Küçük Gün Işığı’ndaki partneri ile arasından su sızmıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin yeni sezonda yayınlanan dizisi Bir Küçük Gün Işığı, hikayesi ve oyunculuk performanslarıyla sezonun öne çıkan yapımlarından biri oldu.

Dizide başrolde yer alan Seray Kaya ve Berk Oktay ikilisine yetenekli oyuncu Esra Dermancıoğlu da eşlik ediyor. Dizinin en küçük oyuncusu ve kilit rolde yer alan Azra Aksu ise canlandırdığı ‘Güneş’ rolündeki performansıyla adeta izleyiciyi kendisine hayran bırakıyor.

Berk Oktay’da küçük partneriyle çok iyi anlaşıyor. Sık sık küçük oyuncu ile fotoğrafını sosyal medyada paylaşan oyuncu birlikte yeni bir fotoğraf yayınladı. Instagram hesabında partneri ile senaryo okurken fotoğrafını yayınlayan oyuncu, “Çok çalışkanız” notunu düştü.

Berk Oktay'ın Bir Küçük Gün Işığı'ndaki partneri ile arasından su sızmıyor!.. 7

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde, oyunculuk performansıyla çoğu zaman büyüklerinden rol de çalan küçük oyuncu Azra Aksu, giderek kendisine daha çok hayran bıraktırıyor. 6 yaşındaki oyuncu, 5 yıldır setlerde. Henüz 1 yaşındayken reklamlarda rol almaya başlayan Azra Aksu, 2015 yılının Ocak ayında dünyaya geldi.

Henüz bir yaşındayken bir çok markanın reklam yüzü olan Azra Aksu şimdilerde 7 yaşında. Küçük oyuncu performansıyla Bir Küçük Gün Işığı dizisinin izleyicisinden de tam not aldı.

Hikayesiyle ön plana çıkan Bir Küçük Gün Işığı, etkili bir dram hikayesini izleyicilerle buluşturdu. Seray Kaya’nın ‘Elif’, Berk Oktay’ın da ‘Fırat’  karakterinde çok etkili bir dram performansı sergilediği dizi geçtiğimiz hafta gerçekleşen MIPCOM fuarında yapılan anlaşma kapsamında İspanya’nın Mediaset yayın kuruluşu tarafından satın alındı. İspanyol izleyicilerin Türk dizilerine ilgisi sürerken, Bir Küçük Gün Işığı’na sosyal medyada da yoğun bir destek sürüyor.