Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Disney Plus ile anlaşma yapan son ünlü bakın kim oldu?

Disney Plus ile anlaşma yapan son ünlü bakın kim oldu?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay –14 Haziran’da 42 ülke ile birlikte aynı anda Türkiye’de de yayına başlayacak olan Disney Plus platformu için adeta nefesler tutuldu! Birbirinden iddialı diziler ve filmlerin yayınlanacağı dijital platform, Türkiye’de en büyük abone sayısına sahip olan Netflix’e de ciddi bir rakip olmaya hazırlanıyor!

Türkiye pazarını hızlı bir giriş yapan ve agresif bir süreç ile ilerleyen platform, son dönemin en çok konuşulan, en dikkat çeken, en başarılı isimlerini bir bir bünyesinde topladı. Aralarından Halit Ergenç, Demet Özdemir, Pınar Deniz, Aras Bulut İynemli, Engin Akyürek, İrem Helvacıoğlu, Kerem Bürsin, Can Yaman, Hande Erçel, Demet Özdemir gibi pek çok oyuncu ile anlaşmalarını yapan platform, aynı zamanda pek çok yapımcı ve senarist ile de anlaştı.

Disney + platformu için geri sayım başladı. Platformun ilk yerli dizisi Kaçış’ın tanıtımları ise kanallarda dönmeye başladı. Hatta Mahkum dizisinin bir sahnesinde Engin Akyürek’in Kaçış’taki karakteri Mehmet olarak görünmesi de tanıtım çalışmaları için dikkat çeken bir adım oldu.

Yine platformun bir başka dizisi Dünyayla Benim Aramda’dan görüntüler, hafta içinde yapılan bir basın toplantısında gösterildi ve sosyal medyaya düştü. Ayrıca şu sıralar Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı’nın sezon finali yapmasıyla Disney Plus için çekilen Avcı’nın setinde olan Pınar Deniz de bu basın toplantısına dijital olarak katıldı. İlk set gününden de hayranlarına heyecanlı olduğunu belirterek selam gönderdi.

Disney Plus ile anlaşma yapan son ünlü bakın kim oldu? 46

Çok konuşulacak yapımlara imza atması beklenen ve iddialı isimleri bünyesinde tek tek toplayan Disney + platformunun son anlaşma yaptığı isim ise kısa bir süre önce öğrenildi. Bu isim, Türkiye’nin en başarılı oyuncuları arasında bulunan ve rol aldığı her yapımda performansı ile büyük beğeni toplayan Demet Evgar oldu.

Kısa bir süre önce 6 yıldır beraber olduğu Levent Babataş ile evlenen Demet Evgar, şu sıralar kızı Mavi’yi kucağına almak için gün sayıyor. Oyuncunun kızı doğmadan, Disney + ile bir anlaşma yaptığı ortaya çıktı. Doğumdan sonra platformun bir projesinde rol alacak Evgar.

Disney Plus ile anlaşma yapan son ünlü bakın kim oldu? 47

Ekrana en son Alev Alev dizisi ile gelen Demet Evgar, ayrıca bir süre önce de Birleşmiş Milletler Kadın Birimi Türkiye’nin ilk iyi niyet elçisi olarak ilan edilmişti.

2000 yılında Yedi Numara dizisi ile ekranda yer almaya başlayan  Demet Evgar, birçok dizi ve film projesinde rol aldı. Emre Karayel ile oynadığı “1 Kadın 1 Erkek” dizisi kariyerinin en büyük çıkışını yapmasını sağladı. Başrolünü Ceren Moray ile paylaştığı Avlu dizisiyle oyunculuğunu zirveye taşıyan yetenekli oyuncu en son geçtiğimiz sezon Show TV’de yayınlanan Alev Alev dizisinde oynadı.