Ana sayfa Dizi Haberleri Disney Plus sahada! Hande Erçel, Pınar Deniz ve Aras Bulut İynemli… İşte bu fotoğrafın anlattığı büyük bir hikaye var!

Disney Plus sahada! Hande Erçel, Pınar Deniz ve Aras Bulut İynemli… İşte bu fotoğrafın anlattığı büyük bir hikaye var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Disney Plus’ın Türkiye’deki ünlü isimleri bir araya getirdiği yemek çok konuşuldu… Bu yemeğe birbirinden ünlü isimler katıldı. Disney Plus yetkilileri 2022 yılı ile birlikte birbiri ardına oyuncularla sözleşmeler yaptı ve marka elçisi olarak da bazılarını konumlandırdı.

Bu sürecin tamamlanması ile birlikte tüm marka elçileri bir yemekte buluşturuldu. Hande Erçel, Pınar Deniz, Aras Bulut İynemli, Aslı Enver, Eda Ece, Burak Deniz, Cansu Dere, Demet Özdemir ve Engin Akyürek bu yemeğe katılan ünlü isimler olarak öne çıktı. Disney Plus logosunun önünde fotoğraflar çektiren ünlü isimler, sosyal medya hesaplarından da paylaşımlar yaparak, hayranlarına artık bu platformda olacaklarının mesajını vermiş oldu.

Disney Plus sahada! Hande Erçel, Pınar Deniz ve Aras Bulut İynemli... İşte bu fotoğrafın anlattığı büyük bir hikaye var! 8

Disney Plus’ın birçok ünlü isim ile hem dizi hem de sinema filmi yapımı konusunda anlaşmalar yaptığını, bazılarının projelerinin belli olduğunu, bazıları için de yeni proje çalışmalarının sürdüğünü biliyoruz.

Disney Plus gecesinden yansıyan fotoğraflar aslında bir gerçeği haykırıyor. Artık Türkiye bir dizi üretim merkezi haline geldi. Çünkü hikayesi güzel, ortamı güzel, oyuncuları gayet başarılı ve dünya çapında da değer bulan işler üretilebiliyor.

Batılı ülkelerde bu tür bir organizasyon oluşturmak, ünlüleri bir araya getirerek marka elçisi konumunu vermek çok zor ve pahalı bir iş. Ama bunu Türkiye’de yapmak Disney Plus için gayet ekonomik bir adım…

Türkiye adım adım bir dizi üretim merkezi haline dönüştürülürken, bütçelerin Batılı ülkelerdeki çekim maliyetlerinin çok altında olması kadar, Türk dizilerinin dünyayı kendisine hayran bırakması da yatıyor.

Disney Plus sahada! Hande Erçel, Pınar Deniz ve Aras Bulut İynemli... İşte bu fotoğrafın anlattığı büyük bir hikaye var! 9

Sonuç olarak da bu fotoğrafların anlattığı gerçek şu; yakında dünyanın dört bir yanında Türk dizileri ve oyuncuları daha popüler olacak.

Disney Plus’un bu üretim rekabetinde Netflix ile yaşadığı rekabetin yanında HBO ve Amazon Prime’ın da yeni projelerle sektöre giriş yapmaları rekabeti daha da artıracak gibi gözüküyor.

Sonuçta kazanan Türk dizi sektörü, oyuncuları ve ülkemizin kültürel yapısının dünyanın dört bir yanına ihraç edilecek olması gerçeği yatıyor.

Türkiye, dizi üretiminde yükselen bir yıldız olarak konumlanıyor.