Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kalk Gidelim dizisiyle akıllardan çıkmayan Yıldız Kültür yeniden setlere döndü!

Kalk Gidelim dizisiyle akıllardan çıkmayan Yıldız Kültür yeniden setlere döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1944 yılında dünyaya gelen usta oyuncu Yıldız Kültür, tiyatro, sinema çalışmalarından sonra dizilerde de yer alan önemli isimlerden birisidir. Bugüne kadar birçok dizide izlediğimiz Yıldız Kültür, yetenekleri ile canlandırdığı karaktere ruh katan bir oyuncu…

Bugüne kadar birçok dizide birbirinden farklı rollerde izlediğimiz Yıldız Kültür, Kardeşlerim isimli atv dizisinin ekibine katıldı. 4 bölüm boyunca dizide konuk oyuncu olarak yer alacağı ortaya çıkan usta oyuncunun Sevgi isimli karakteri canlandıracağı gelen bilgiler arasında.

Kalk Gidelim dizisiyle akıllardan çıkmayan Yıldız Kültür yeniden setlere döndü! 6

İkinci sezonun sonlarına doğru adım adım ilerleyen Kardeşlerim dizisi genç oyuncuların öne çıktığı ama tecrübeli isimlerin de onlara destek olduğu bir yapım görünümünde… Yıldız Kültür de Cumartesi günü yayınlanan 52. bölümle birlikte hikayede yerini aldı.

Usta oyuncu 3 bölüm daha dizide bulunacak. Kardeşlerim’in ne zaman sezon finali yapacağı netleşmedi ama Haziran ayının ortasında ekibin çekimleri tamamlaması ve tatile girmesi bekleniyor.

atv’nin sevilen dizisi yaz döneminde 3 ay kadar ara verecek ve Eylül ayı itibariyle de yeniden izleyicilerle buluşması bekleniyor.