Ana sayfa Dizi Haberleri Dizi bahane, imaj şahane! Ne Nefes ne Ayliz! İrem Helvacıoğlu, Baş Belası dizisinde bambaşka!

Dizi bahane, imaj şahane! Ne Nefes ne Ayliz! İrem Helvacıoğlu, Baş Belası dizisinde bambaşka!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Nefes karakteriyle izleyenlerin uzun süre hafızalarından çıkmayacak bir karaktere hayat verdi. Diziyle birlikte büyük dikkat çeken ve çok konuşulan İrem Helvacıoğlu, uzun bir aranın ardından, Özcan Deniz’le oynadığı Seni Çok Bekledim dizisiyle ekrana döndü.

Nefes’ten sonra bu kez Ayliz isimli fotoğrafçı bir kıza hayat verdi. Yıllarca elinde tutsak olduğu adamdan şiddet gören ve çocuğuyla kaçan bir kadını oynamıştı Nefes karakteriyle. Ayliz ise çok daha başka, kendi ayakları üzerinde duran bir kadındı.

Helvacıoğlu, bu kez izleyicisini daha da şaşırtacak bambaşka bir şekilde ekrana gelmeye hazırlanıyor! Üstelik imajını da hayli değiştirdi. Bu kez Seçkin Özdemir ile birlikte rol aldığı polisiye bir dizide oynayacak.

Üstelik komedi unsurları da ön plana çıkarılan bir yapım. Daha önce hep dramda izlemeye alıştığımız İrem Helvacıoğlu, hayranlarını hem görüntü olarak imajıyla hem de bambaşka bir karakterle şaşırtmaya geliyor!

Dizi bahane, imaj şahane! Ne Nefes ne Ayliz! İrem Helvacıoğlu, Baş Belası dizisinde bambaşka! 9

atv’de yayınlanacak olan Baş Belası dizisinin tanıtımını görenler, Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir’in hayat verdiği karakterlerin, önümüzdeki günlerde ekranda bolca kahkaha attıracaklarını da gördü.

Biri polis, diğeri terapist olan ikilinin maceraları, yakında ekranda olacak. İrem Helvacıoğlu hayranları oyuncuyu bu kez kısa saçları ve hem kıyafetleri hem de duruşuyla çok farklı görecekler.

Dizi bahane, imaj şahane! Ne Nefes ne Ayliz! İrem Helvacıoğlu, Baş Belası dizisinde bambaşka! 10

Baş Belası dizisinde, İrem Helvacıoğlu İpek, Seçkin Özdemir de Şahin karakterine hayat veriyor.

Kendisini ailesine adamış bir kadın olan İpek Gümüşçü’nün hayatını derinden sarsan olaylar sonucu emniyette psikolog olarak çalışmaya başlamasıyla yaşadıklarını konu alıyor.

İpek’in çocukluğundan beri tutkusu olan polisiye merakı onu cinayet büro baş komiseri Şahin Kara’yla sık sık karşı karşıya getirecek. “Baş Belası” birbirine taban tabana zıt bu iki karakterin polisiye maceralarla süslü eğlenceli hikayelerini anlatacak.

İrem Helvacıoğlu, dizinin setindeki karavanından bir pozuyla da takipçilerini selamladı son olarak…

Dizi bahane, imaj şahane! Ne Nefes ne Ayliz! İrem Helvacıoğlu, Baş Belası dizisinde bambaşka! 11

Dizide ayrıca, Dilara Aksüyek, Buçe Buse Kahraman, Neşe Beykent,Yılmaz Kunt, Taner Rumeli ve Bülent Düzgünoğlu da rol almakta.

Henüz yayın tarihi belli olmayan Baş Belası dizisinin eğlenceli tanıtımını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…