Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’nın iki oyuncusu Barış Kılıç ve Şafak Pekdemir, diziden ayrılıyor mu?

Yasak Elma’nın iki oyuncusu Barış Kılıç ve Şafak Pekdemir, diziden ayrılıyor mu?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de Pazartesi akşamları yayınlanan ve ekranın entrikası bitmeyen dizisi olarak çok konuşulan Yasak Elma’nın yeni sezonu için bazı kulis bilgileri gündeme gelmekte. Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Erdal Özyağcılar ve Berk Oktay’ın yer aldığı dizinin final sahnesindeki patlama ile birlikte, herkesin diziden gitmiş olma ihtimali yükseliyor!

Finalde izleyiciyi öyle bir yerde bıraktı ki senarist, herhangi biri ya da birilerinin gitme ihtimali de havada asılı duruyor! Bu isimlerin kimler olacağını ise yapımcı ve senarist belirleyecek.

Med Yapım imzalı dizinin 5. sezonunda bazı isimlerin ayrılabileceği ile ilgili söylentiler konuşulmaktaydı ama iki ismin ön plana çıkması dikkatleri çekiyor son günlerde.

Diziden ani bir şekilde ayrılan Nesrin Cavadzede’den önce Şevval Sam’ın da gideceği konuşulmuştu. Fakat Barış Kılıç’ın oynadığı Kaya’nın geri dönüşüyle bu gidişin ertelendiği söylenmişti.

Bu kez Kaya’nın gideceği ile ilgili bir başka kulis bilgisi gündeme geldi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre, dizide Zehra’yı oynayan Şafak Pekdemir ve Barış Kılıç’ın ismi, yine Med Yapım’ın ve yine Fox TV’de yayınlanacak olan Metresler isimli diziyle anıldığı ifade ediliyor.

blank

Dizi, 4 kadının hikayesini ekrana taşıyacak. Bakalım Yasak Elma’dan Metresler dizisine kimler transfer olacak? Önümüzdeki günlerde bu konu netleşecektir…