Ana sayfa Sosyal Medya Deprem felaketi sonrası bir isyan da Oktay Kaynarca dan geldi!

Deprem felaketi sonrası bir isyan da Oktay Kaynarca dan geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’de yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam isimli dizinin hem yapımcısı hem de başrol oyuncusu olan Oktay Kaynarca, Kahramanmaraş ve çevresindeki illeri kapsayan, üst üste yaşanan 2 büyük deprem felaketinden sonra sosyal medyada büyük isyanda bulundu.

10 ilde yaşanan bu büyük felaketin boyutlarının yanı sıra AFAD’ın koordinasyon konusundaki sorunlarla ilgili eleştiriler sosyal medyada artarak devam ediyor. Özellikle de bazı bölgelere hiç arama kurtarma ekibinin ulaşmadığı, yardımların yapılmadığı, gelen yardımların ise ihtiyaç sahiplerine ulaştırılamadığı gibi bir çok eleştiri bulunuyor.

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca da sosyal medya hesabından halkın yalnız kaldığı eleştirisinde bulundu. Instagram hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Oktay Kaynarca, yetkilileri de isim vermeden eleştirirken, halkın çaresizliğine dikkatleri çekti.

Oktay Kaynarca’nın isyan mesajı şöyle:

“Bir memleket bu kadar mı sınanır? Bir halk bu kadar mı zorlanır? Bir halk bu kadar mı yalnız kalır? Bir halk bu kadar mı çaresizlikle baş başa kalır? Bir coğrafya bu kadar mı bedel ödetir bir millete? Biz yorulduk ama tükenmedik tükenmeye bile vaktimiz yok. Ha gayret benim yalnız memleketim, ha gayret benim güzel yüreklerinden öptüklerim…

Bunu da aşacağız yine kuracağız yıkılan, dökülen her şeyi. Yine boy boy çocuklarımız büyüyecek bu topraklarda alnı açık, başı dik.”

Deprem felaketi sonrası bir isyan da Oktay Kaynarca dan geldi! 7