Ana sayfa Dizi Haberleri Bambaşka Biri dizisi için bu kadar iddialı sözleri bu reytingler desteklemiyor!

Bambaşka Biri dizisi için bu kadar iddialı sözleri bu reytingler desteklemiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bambaşka Biri dizisi Fox TV’nin yeni sezondaki en iddialı dizilerinin başında geliyor. Hande Erçel ile Burak Deniz ikilisi başrolde buluşanca da diziye yönelik beklentiler çok yüksek oldu. İyi bir hikayesi bulunan dizinin ilk başladığı dönemde çok iyi reytingler elde ettiğini ve pazartesi akşamları rakiplerine karşı iyi bir durumda olduğunu gözlemledik.

Cannes’ta düzenlenen içerik fuarı MIPCOM’da da başrol oyuncuları Hande Erçel ile Burak Deniz’in de katıldığı etkinlikler günlerdir sosyal medyada yankılanıyor. İki oyuncunun sözleri haberleri süslerken, Bambaşka Biri dizisine yönelik yurt dışındaki alıcıların geniş bir ilgi gösterdiği de yine medyaya yansıdı.

Dizinin yapımcısı olan Timur Savcı da oyuncular ile birlikte MIPCOM fuarına katıldı ve çok da iddialı bir söz söyledi. Dizinin ikinci sezon hikayesinin hazır olduğunu belirten Timur Savcı, bu sözleriyle geleceğe dair çok önemli bir tavır da sergilemiş oldu.

Bu sezonun daha başında olmamıza ve Bambaşka Biri dizisi de ilk başladığı döneme göre reytinglerini biraz da düşürmüş olmasına rağmen, yapımcı Timur Savcı’nın projeyle ilgili umudu ve gelecek beklentisi çok yüksek.

Dünya çapında dağıtımını Global Agency’in üstlendiği Bambaşka Biri dizisi için MIPCOM fuarında düzenlenen basın toplantısına çok yoğun bir katılım oldu. Another Love ismi ile yurt dışında tanınan dizinin ekibi için ‘Cannes’ta adeta gövde gösterisi yaptı ‘der isek yanlış olmayacaktır.

Bambaşka Biri dizisi için bu kadar iddialı sözleri bu reytingler desteklemiyor! 7

Bu basın toplantısında dizinin ikinci sezon hikayesinin hazır olduğunu ifade eden Timur Savcı, senaristlerin yol haritasını çizdiğini de ortaya koymuş oldu.

Ancak Timur Savcı’nın bu iddialı sözleri ile birlikte düşmekte olan reytinglere de dikkat etmekte fayda var. Son haftalarda sürekli olarak reyting kaybeden Bambaşka Biri dizisi 3’lü oranların bile altına gerilemişken ve ciddi bir izleyici kaybı halen devam ediyor iken, yapımcının iddialı sözleri kafaları karıştıracak gibi gözüküyor.

Fox TV, dünya çapında büyük ilgi görmesine ve iyi satış rakamları yakalamasına rağmen 6. bölümde reyting noktasında ciddi bir zayıflama yaşayan Bambaşka Biri dizisini gerçekten 2 sezon boyunca sahiplenir mi? İşte bu sorunun yanıtı önümüzdeki haftalarda elde edilecek reytinglerde gizli.