Ana sayfa Sosyal Medya Dizi şanssızı Star TV’nin yeni romantik komedisi Kazara Aşk etkili geliyor!

Dizi şanssızı Star TV’nin yeni romantik komedisi Kazara Aşk etkili geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezon Star TV’nin diziler konusunda yaşadığı şanssızlıklar sürüyor. En son Kağıt Ev isimli yapımın da reytinglerde beklentilerin altında kaldığı görüldü… Üst üste dizilerine final yaptıran Star TV, şu aşamada öne çıkan bir diziye sahip değil… Akrep ve Sefirin Kızı da yakında bitecek. Ancak Star TV, ekranını yeni yapımlarla şenlendirmek ve izleyiciyi yeniden kendisine çekmek iyi yeni projelerini bir bir ortaya koyuyor.

Bu dizilerden ikisi romantik komedi olacak ve yaz aylarında izleyicilerle buluşacak. Kazara Aşk isimli yeni dizinin ilk fragmanı yayınlandı. Başarılı ve genç oyunculardan Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler’in başrolde oynayacağı dizide, bir kaza sonucu tanıştıktan sonra yaşamlarında yeni bir sayfa açılan gençlerin öyküsü, mizahi bir dille ekranlara yansıtılacak.

İzleyicilerin ilgi odağı olması beklenen bir aile komedisi ‘Kazara Aşk’ın çekimleri ise devam ediyor.. ‘Kazara Aşk’, romantik komedi seven izleyicileri ekran başına toplayacak. Sadi Celil Cengiz ve Burakhan Yılmaz da dizinin kadrosunda yer alıyor. Star TV’nin bir başka dizisi daha var.

Kazara Aşk’ın yanı sıra Ay Yapım imzalı yeni dizi Ada Masalı da Star TV ekranında yakında izleyicilerle buluşacak. Yeni yaz aylarında ekranları süsleyecek bir dizi olan Bir Ada Masalı’nda başrollerde Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz yer alıyor.

Yelda Eroğlu’nun hikayesini yazdığı Bir Ada Masalı dizisi de büyük dikkat çeken yapımların başında geliyor.