Ana sayfa Dizi Haberleri Dizi tanıtımı mı, parfüm reklamı mı? Şahin Tepesi’nin tanıtımı olay oldu!

Dizi tanıtımı mı, parfüm reklamı mı? Şahin Tepesi’nin tanıtımı olay oldu!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi-Detay
Star TV’nin yeni dizisi Şahin Tepesi’nin ilk teaser’ı yayınlandı.

Boran Kuzum ve Aybüke Pusat’ın baş rolünde oynadıkları dizinin tanıtımında, gül bahçesinde oyuncuları tek tek gördük.

Müzik ve romantik ortamın içinde gül kokuları arasında farklı bir teaser ortaya çıktı.

Diyalogsuz sadece karakterlerin gösterildiği dizinin tanıtımı, sosyal medyada da çok konuşuldu.

Aybüke Pusat’ın yeşillikler arasında, bir derenin kenarında, gül ağaçlarıyla dolu bir bahçede pembe uzun tüllerin uçuştuğu kıyafetiyle dolaştığı sahnelerden birinde, elinde bir parfüm şişesi belirdi.

Dizi tanıtımı mı, parfüm reklamı mı? Şahin Tepesi'nin tanıtımı olay oldu! 11

Parfümü sıkan Aybüke Pusat, adeta gül kokularını ekrandan izleyicilere yaydı.

Boran Kuzum da Aybüke Pusat’ın arkasında gül bahçelerinde dolaşıyor.

Dizi tanıtımı mı, parfüm reklamı mı? Şahin Tepesi'nin tanıtımı olay oldu! 12

Ebru Özkan’ın, yine bir gül bahçesinde bir masada oturup, elindeki kağıda çizim yaptığı görülürken, Murat Aygen de güllerin arasından onu seyrediyor.

Dizi tanıtımı mı, parfüm reklamı mı? Şahin Tepesi'nin tanıtımı olay oldu! 13

Boran Kuzum ve Aybüke Pusat’ın iki sevgiliyi oynayacakları dizide, Zerrin Tekindor’un da bu aşka engel olmaya çalışacak bir karakterde olduğu teaser’dan da anlaşılıyor.

Dizi tanıtımı mı, parfüm reklamı mı? Şahin Tepesi'nin tanıtımı olay oldu! 14

Herkesin gül bahçeleri içindeki huzurlu ve mutlu hallerine karşın, Tekindor’un oynadığı karakterin, elindeki bir buket gülü yere fırlattığı görülüyor.

Sosyal medyada izleyiciler, tanıtımla ilgili mesajlarında “Dizi tanıtımından çok parfüm reklamına benzemiş” yorumları yapılırken, bazı izleyiciler de dizide ailenin parfümcülükle uğraştığı için, ilk teaser’ın da bu yönde olduğu şeklinde yorumlar yapıyorlar.

Dizi tanıtımı mı, parfüm reklamı mı? Şahin Tepesi'nin tanıtımı olay oldu! 15

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin tanıtımı beğeni topladı. Şahin Tepesi dizisiyle ilgili yorumlarda, tanıtımdaki müzik de dikkat çekerken, izleyiciyi meraklandırdığı da anlaşılıyor.

İşte Şahin Tepesi ilk tanıtımı:

Şahin Tepesi dizisi hakkında…
Ay Yapım’ın yeni dizisi “Şahin Tepesi”, yakında atv’de!

Muhteşem bir oyuncu kadrosuyla seyirci beğenisine sunulacak “Şahin Tepesi”nin hazırlıkları hızlandı. Ay Yapım’ın heyecanla beklenen yeni dizisinin çekimleri başladı. Çok yakında izleyiciyle buluşacak olan “Şahin Tepesi”nin yönetmen koltuğunda Türkiye’nin tek Emmy ödüllü dizisinin yönetmeni Hilal Saral oturuyor. Hilal Saral bu dizi için daha önce Aşk-ı Memnu, Kuzey Güney, Fatmagül’ün Suçu Ne ve Kara Sevda gibi dizilerde işbirliği yaptığı senarist Melek Gençoğlu’yla yeniden bir araya geldi. Dizinin oyuncu kadrosunda ise usta oyuncular Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Murat Aygen, Esra Dermancıoğlu’nun yanı sıra genç yetenekler Boran Kuzum, Aybüke Pusat, Leyla Tanlar ve Mustafa Mert Koç yer alıyor.

“Şahin Tepesi” birbirlerinin hayatından çalan iki kadının güç savaşını ve bu savaşın ortasında kalan iki gencin aşkları için verdikleri mücadeleyi anlatacak.