Ana sayfa Dizi Haberleri Dizi tarihinin yeni ruh hastası Bir Zamanlar Çukurova’da ortaya çıktı!

Dizi tarihinin yeni ruh hastası Bir Zamanlar Çukurova’da ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova,63. bölümüyle 9 Nisan Perşembe akşamı izleyicilerle buluştu. Dizinin bu bölümünde en dikkat çeken karakter Behice oldu. Esra Dermancıoğlu’nun başarılı performansıyla taçlandırdığı Behice karakteri, Türk dizi tarihinin yeni ruh hastası olarak tanımlanıyor.

Dizinin hayranları sosyal medyada yaptıkları yorumlarda Behice karakterinin yaptıkları adeta nefret ettirdi. “Şeytanın vücut bulmuş hali Behice” diye mesaj bırakan dizi takipçileri, bu karakterden nefret ettiklerini de belirtiyor.

Dizi tarihinin yeni ruh hastası Bir Zamanlar Çukurova'da ortaya çıktı! 7

Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinde Mukaddes karakteri ile zaten nefret edilen karakterleri başarıyla canlandıracağı net olan Esra Dermancıoğlu yine harikalar yaratıyor. Behice karakterinin daha ne kadar ileri gidebileceğini sorgulayan Bir Zamanlar Çukurova hayranları her ne kadar nefret etseler de Behice’nin her yaptıkları dizinin de güçlenmesini sağlıyor.

“Behice daha ne kadar ileri gidebilir dedikçe daha kötüsünü görüyoruz, resmen şeytan bu kadın” diyen dizi hayranlarından bazıları, karakterin yapımdan çıkartılmasını istiyor…Ancak unutulmamalı ki, her kötü karakter dizinin önünü açar ve daha da ileri gitmesini sağlar.