Ana sayfa Dizi Fragmanları Seksenler ekibinin Ev Yapımı dizisi yayınlandı, kamera arkası da çok ilginç

Seksenler ekibinin Ev Yapımı dizisi yayınlandı, kamera arkası da çok ilginç

tarafından ker_def

Dizi setlerine içinde bulunduğumuz salgın önlemleri nedeniyle ara veren TRT 1, Dünya televizyonculuk tarihinde bir ilk olan ilk yayınını 9 Nisan Perşembe günü saat 20.00’de gerçekleştirdi. Bu yayın kapsamında “Seksenler” dizisi oyuncuları, teknik ekip kullanmadan, kendi çekimlerini kendi evlerinden yaptıkları çekimlerle yer aldı.

İlk defa bir dizide, oyuncular kendi sahnelerini kendileri çekiyor. Evde çekilmesi sizlere amatör görüntüler olduğu izlenimi vermesin. Teknik ekip dışarıdan hem müdahale etti hem de oyuncuların evlerine gerekli ekipmanları yerleştirerek çekim kalitesinin yüksek olmasına çaba harcadı.Yapımını ünlü yapımcı Birol Güven’in üstlendiği “Ev Yapımı” dizisinin ilk bölümü yayınlanmasının ardından youtube’daki TRT1 kanalına da yüklendi. İzleyicilerin bir hayli beğendikleri sosyal medyadaki yorumlara da yansıdı. Videodan izleyebilirsiniz.

Tüm dünyada etkisini gösteren, ülkemizde de maalesef yayılan “covid-19” virüsü nedeniyle herkes evlerine çekilmiştir… Birçok iş yeri gibi dizi filmciler de setleri kapatmıştır… Herkesin “evlere kapandığı” bu günlerde, yapımcı senarist Birol Güven’in en büyük amacı “Seksenler” oyuncularını sete getirip, Seksenler dizisinin çekimlerine devam etmektir…

Fakat Birol Güven hiçbir oyuncuyu çekimlere getirmeye ikna edemez!.. Evde durmaktan sıkılan ve çalışıp para kazanmak isteyen ünlü yapımcı pes etmez ve alternatif çözümler üretmeye başlar… Bulunan en iyi çözüm ise, oyuncuların çekimlere kendi evlerinden devam etmesidir…

Ev Yapımı dizisi oyuncularının evlerindeki çekimlerde neler yaşandığı da video olarak paylaşıldı.Kamera arkası görüntülerde evlerden çekimlerin nasıl yapıldığı ile ilgili detayları bulabilirsiniz.