Ana sayfa Dizi Fragmanları Kalk Gidelim yeni bölümü var mı, yok mu?

Kalk Gidelim yeni bölümü var mı, yok mu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Kalk Gidelim hayranları birçok dizi yayında olmayınca yeni bölümünün olup olmadığını soruyor. Kalk Gidelim’in 104. yeni bölümünün 11 Nisan Cumartesi günü yayınlanacağını hemen hatırlatalım.

Ufuk Özkan, Erkan Sever, Mehtap Bayri, Ayça Varlıer, Emin Gürsoy ve Hayrettin’in başrollerinde yer aldığı dizinin 104. bölümü de bir hayli keyifli ve eğlenceli geçecek. Merak ve heyecan ile beklenen 104.bölümde neler yaşanacak?

Sevda, Sümbül konusunda tam Seyfettin’e inanmışken gençlik yıllarından çıkan “Saffet” yazılı forma ortalığın tekrar karışmasına vesile olur. Seyfettin, tüm bunların içinden çıkabilmek için yollar aramaktadır. Gerçekten Sümbül haklı mıdır yoksa Seyfettin’in söyledikleri mi doğrudur?

Markete girdikleri maskelerle soyguna denk gelen ve her yerde aranan Şakir, Ercan, Efe ve İnsaf polis tarafından her yerde arandıklarını düşünerek kurtulma planları yaparlar. Meryem’in Ercan’a bir sürprizi daha vardır. Ama bu sürpriz aynı zamanda Meryem’in de beklemediği bir şeydir. Ercan gerçekten baba olabilir mi?

Evde bir sabah kahvaltısında yapılan yumurtalı ekmek tüm ev halkını karıştırmaya yetebilir mi? Sıcacık hikayesiyle ailece izlerken kahkahalarınızı paylaşacağınız bir bölümde hepsini izleyeceğiz.

Kalk Gidelim heyecan ve kahkaha dolu yeni bölümüyle 11 Nisan Cumartesi Saat 20.00’de TRT 1’de…