Ana sayfa Dizi Haberleri Dizi yarışı kızıştı! Afili Aşk için Burcu Özberk atağa geçti!

Dizi yarışı kızıştı! Afili Aşk için Burcu Özberk atağa geçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları izleyicilerle Kanal D ekranında buluşmakta olan Afili Aşk dizisi, rakiplerinin ekrana gelmeye başlamasına rağmen, reyting birinciliğini sürdürmekte.

Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk, dizilerinin yüksek performansını sürdürmesi için ellerinden gelen desteği de farklı platformlarda vermeye devam ediyor.

25 Eylül Çarşamba günü Afili Aşk’ın karşısında Kuzgun, Sen Anlat Karadeniz, Yemin ve TRT1’de yeni başlayan Benim Adım Melek dizileri olacak.

Afili Aşk, Sen Anlat Karadeniz gibi güçlü rakibinin önünde birincilik elde etmekteydi.Bu başarıyı sürdürmesi beklenen dizinin iki yıldızı Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk, hayranlarına mesaj verdi.

Burcu Özberk özellikle 25 Eylül Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 15.bölüme gönderme yaparak, “Bu bölüm çok heyecanlı, çok eğlenceli bir bölüm. Bir de yaz bitmeye başladı. Açık havada, enerjimizin yüksek olduğu , geceleri çok üşümeden çalıştığımız son sahneler olacak. Çok keyifli yani ormanda kaldıkları Muhsin baba ile beraber. O sahneler çok güzel” diye konuştu.

Çağlar Ertuğrul, dizideki Ayşe – Kerem yani sosyal medya tabiriyle AyFer aksının dışında bir de HülSam aksı olduğuna vurgu yaptı.

Asena Tuğal ile Ozan Dağgez’in canlandırdığı Hülya Yiğiter ve Samet Yiğiter karakterleri de öne çıkmakta..

Çağlar Ertuğrul, “Bu tabi AyKer aksı…. Bir de mesela HülSam aksı var. Hashtag Hülya – Samet…” diye konuştu bu sözler hem Burcu Özberk hem de Asena Tuğal’ı bir hayli gülümsetti.

Özberk, tüm dizi hayranlarını ekran başına davet etti. İşte o video: