Ana sayfa Dizi Haberleri Dizide aşk iki aşk arasında kalmak çok utandırmış!

Dizide aşk iki aşk arasında kalmak çok utandırmış!

tarafından zk zk
Kanal 7 ekranlarının vazgeçilmezi olmayı başaran günlük dizi filmi Elif’in yakışıklı oyuncusu Kerem karakterine hayat veren Nevzat Can, yeri geliyor utanıyorum ifadesinde bulundu.

Elif isimli günlük dizinin sevilen oyuncusu iki aşk arasında kalan bir erkeği canlandırırken bazen oynarken zorlandığını da sözlerine ekledi. Süreyya karakterine hayat veren Melisa Döngel ve Parla karakterine hayat veren Seyda Bayram aşkları arasında kalan başarılı oyuncu Nevzat Can “Özel hayatım boyunca hiç iki aşk arasında olmadım.

Dizide aşk iki aşk arasında kalmak çok utandırmış! 7

Senaristlerimiz bunu bana yaşattı, gerçekçi oynamak için ve hissetmek için o duyguya girince bazen utandığımda oluyor karakterimde yok, Allah hiçbir erkeği iki kadın arasında bırakmasın… Senaristlerimizin yazımlarından gördüm ki kadınlar duygularını plan ve projeler üzerine kuruyor. Elif dizisinin her bölümü bana güzel hayat dersleri veriyor” dedi.

Başarılı oyuncu Nevzat Can, 5. Sezon için kısa bir tatil sonrası yeni dönem için hazırlıklara başlayacağını ve kendini oyunculuk konusunda daha çok geliştireceğini de sözlerine ekledi.