Ana sayfa Dizi Fragmanları Kıymet, büyük sırrı Hümeyra’ya anlatıyor! Elif Dizisi 932. Bölüm Fragmanı

Kıymet, büyük sırrı Hümeyra’ya anlatıyor! Elif Dizisi 932. Bölüm Fragmanı

tarafından zk zk

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Elif dizisinin 932. bölüm fragmanı yayınlandı.

Yeni bölümde Kıymet Hümeyra’ya bir kardeşleri olduğunu fakat öldüğünü söyler. Hümeyra öğrendiklerini Kerem’e anlatabilecek mi?

Isabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin ve Nevzat Can’ın başrolünde oynadıkları dizide yeni gelişmeler yaşanacak.

932. Bölüm özeti şöyle:

Kıymet Hümeyra’ya ölen oğlunun onun kardeşi olduğunu itiraf eder. Hümeyra teyzesinden duyduklarıyla bir kez daha sarsılır. Kıymet bütün bunların üzerine yine duygu sömürüsüne başlayarak hatasının farkında olduğunu, konaktan ayrılıp kardeşinden ayrı düşmek istemediğini, yalnız ölmek istemediğini söyler. Hümeyra artık onun yalanlarına pabuç bırakmak istemez ama o anda Macide kapıda görününce geri adım atmak zorunda kalır. Hümeyra Kerem’e, Kıymet’in oğlunun kardeşleri olduğunu söylemeye karar verir. Bunu sezen Kıymet ona engel olmaya çalışır. Hümeyra Kıymet’in sırlarını Kerem’e anlatabilecek mi?

***

Annesinin Prenses Elif ve kızını kötülüklerden korumak isterken hiç beklemediği olaylar yaşayan Melek’in öyküsü beşinci sezonuyla izleyicisiyle buluşuyor.

Macera dolu sahneleriyle soluk soluğa izlenen Elif’te Melek nihayet kızına kavuşur. Uzun uğraşlar sonucu birbirini Haktanırlar konağında bulan Melek ve Elif konaktan ayrılmaya karar verir. Tam konaktan ayrılacakları esnada Tarık’ın adamı onları yakalar ve Melek’i vurur.

Elif’i kaçırmak üzereyken Melek müdahale eder ve kızını adamın elinden kurtarır. Elif’i de alıp kimsenin bilmediği bir yerde yeni bir hayat kurmak isteyen Melek izini kaybettirmeyi başarır. Geçim sıkıntısı yaşayan Melek kızını rahat ettirmek için her yolu dener. Macide ise aylardır her yerde aradığı Elif’in uzun zamandır yanında yaşadığını öğrenir. Yeğeni Yusuf’un emanetlerine sahip çıkmak isteyen Macide’yi hiç ummadığı bir sürpriz bekler.

Haktanır ailesi huzuru bulmak isterken karşılarına çıkan zorluklarla mücadele etmek zorunda kalır. Melek kızını korumayı başarabilecek mi? Elif annesiyle birlikte istediği hayatı yaşayabilecek mi? Macide Elif ve Melek’i kanatları altına alabilecek mi? Haktanır ailesinin yeni düşmanı kim? Hepsi ve daha fazlası bu sezon Elif’te izleyicisini bekliyor.

Özlem, evlat sevgisi ve aşkın geçtiği zorlu yollar hafta içi her gün saat 20:00’de Elif ile Kanal 7’de…