Ana sayfa Dizi İzle Hümeyra, Kıymet’in büyük sırrını öğreniyor! Elif Dizisi 927. Bölüm Özeti

Hümeyra, Kıymet’in büyük sırrını öğreniyor! Elif Dizisi 927. Bölüm Özeti

tarafından zk zk

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Elif dizisinin 927. bölüm tanıtımı yayınlandı.

Başrollerinde İsabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin ve Nevzat Can’ın oynadıkları dizide Hümeyra, Kıymet’in bir oğlu olduğunu öğreniyor.

Elif Dizisi 927. bölümde neler yaşanacak? Hümeyra Melek’in anlattıklarından sonra Kıymet’in geçmişini araştırmaya başlar. Kıymet’in eskiden yaşadığı yere giden Hümeyra, onun bir oğlu olduğunu öğrenir.

Elif dizisi 926. bölüm fragmanında Melek bildiği her şeyi Hümeyra’ya anlatır ve onunla iş birliği yapar. Bunu öğrenen kıymet ise köşeye sıkışır. Sona yaklaştığını düşünen Kıymet ne yapacak?

Melek Kıymet’in yaptığı her şeyi Hümeyra’ya anlatır ve ondan olaylara müdahale etmese bile yanında olmasını ister. Kıymet ise işlediği cinayet sırasında lekelenen gömleği arar ama bulamaz ve Melek’in adlığını düşünüp onun odasını karıştırmaya başlar. Hümeyra Melek’ten öğrendiklerinden sonra Kıymet’in yalan söyleyip söylemediğini anlamak için geçmişe dair ağzını aramaya karar verir. Kıymet’in tutarsız cevapları Hümeyra’nın onun hakkında şüpheye düşmesine yeter ve Melek’e gidip onunla iş birliği yapacağını ve Kıymet’in gerçek yüzünü ortaya çıkaracağını söyler. Bu konuşmayı duyan Kıymet iyice paniğe kapılır. Köşeye sıkışan Kıymet ne yapacak?

Özlem, evlat sevgisi ve aşkın geçtiği zorlu yollar hafta içi her gün 21:40’ta Elif ile Kanal 7’de…