Ana sayfa Sinema Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit’i bir araya getiren Nuh Boğuldu filmi çekimlere başladı!

Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit’i bir araya getiren Nuh Boğuldu filmi çekimlere başladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Onur Saylak’ın yönettiği, başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit’in yer aldığı Nuh Boğuldu filminin duyurusu kısa süre önce yapılmıştı. Çok hızlı ilerleyen film projesi, sete çıktı bile.

Daha önce yönettiği Şahsiyet dizisiyle uluslararası Emmy ödülü kazanan Onur Saylak yeni filmi Nuh Boğuldu’nun çekimlerine başladı. Filmin senaryosu, son yılların en başarılı Türk yazarlarından biri olan Hakan Günday’a ait.

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği film Netflix’te yayınlanacak. Filmin ilk duyurusu kısa süre önce gündeme bomba gibi düşmüştü. Filmin hazırlıkları tamamlandı ve çekimlere başlandı. En son Aşıklar Bayramı isimli filminin çekimlerini tamamlayan Kıvanç Tatlıtuğ kısa aradan sonra bu kez Nuh Boğuldu için sete çıktı.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit’i bir araya getiren Nuh Boğuldu filmi çekimlere başladı! 7

Nuh Boğuldu filminde yakışıklı oyuncuya Funda Eryiğit eşlik edecek. En son, Son Yaz dizisiye ekrana gelen yetenekli oyuncu ardından tiyatro sahnesini tercih etmişti. Eryiğit, Timsah Ateşi isimli tiyatro oyunuyla hayranlarının karşısına çıktı.

Filmin hikayesi ile ilgili hiçbir açıklama yok. Ancak senaristi, Türkiye’nin en güçlü romancılarından biri olan Hakan Günday olunca beklenti çok büyük. Son yıllarda çok çarpıcı romanlara imza atan Hakan Günday, Onur Saylak’ın Daha isimli filminin senaryosunu da kaleme almıştı.

Bomba gibi isimleri bir araya getiren Nuh Boğuldu filminin çekimleri 27 Şubat’ta başladı, son hızla devam ediyor. Film, özellikle Kıvanç Tatlıtuğ hayranları tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor.