Ana sayfa Sosyal Medya Diziler içinde en gıcık karakterlerden birisi de Doğduğun Ev Kaderindir’den çıktı!

Diziler içinde en gıcık karakterlerden birisi de Doğduğun Ev Kaderindir’den çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Çarşamba akşamlarının sevilen dizilerinden Doğduğun Ev Kaderindin, bu hafta reytinglerde patlama yaparsa şaşırmamak lazım. Dizinin 23 Aralık akşamı yayınlanacak olan 25. bölümünden ilk fragman paylaşıldı. Kısa sürede fragmana o kadar yoğun bir ilgi oldu ki, Youtube trendler listesinde 5. sıraya kadar yükseldi.

Mehdi’nin Zeynep’i kaçırdığı fragman izleyicileri çok etkiledi ve bölümü de merakla beklediklerini belirten dizi hayranları, bir karaktere ise adeta ateş püskürüyor. Zuhal Gencer’in başarıyla hayat verdiği Sakine karakteri izleyicileri adeta deli ediyor. Dizi hayranları bu karaktere tam anlamıyla gıcık oluyor ve bu durumu sosyal medya mesajlarında görebilirsiniz.

Zeynep’in Barış’ın evinden Mehdi tarafından kaçırılması yeni bölümünün en heyecanlı anlarından olacak.Sakine ise Barış’ı suçluyor ve kızını bulmasının onun görevi olduğunu söylüyor. Ancak Sakine karakterinin daha önce yaptıkları ile şimdiki tavırlarını karşılaştıran dizinin hayranları, karakterin kendilerini deli ettiği, gıcık olduklarını belirten birçok yorum yaptı.

Diziler içinde en gıcık karakterlerden birisi de Doğduğun Ev Kaderindir'den çıktı! 7

Bir dizi hayranı, “Sakine anne olsaydın da korusaydın kızını. Senin yapamadığını Barış yapıyor. Mehdi’nin yaptığı psikopatlık için onu suçluyorsun. O kadar övdüğün Mehdi’ye bak bakalım şimdi” diyerek karaktere olan öfkesini kelimelere döktü.

Bu yoruma katılan binlerce kişi var ve Sakine’nin olayların bu noktaya gelmesinde büyük günahının olduğunu da ifade ediyorlar.

Bir başka dizi takipçisi ise, “Benim kızım senin evinden kaçırıldı derken, kızının pasaportunu çalıp verdiğin adam olduğunu neden söylemiyorsun Sakine?” diyerek geçmişi hatırlatıyor.

Sakine’nin kendi eliyle kızını Mehdi’ye teslim ettiğini yazan dizi takipçileri, bu karaktere fena halde gıcık olduklarını belirten birçok yorumda bulundu.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde kadına şiddet ve cinayete kurban giden kadınların yaşadıklarını yansıtan önemli sahnaler var. Toplumsal duyarlılığı harekete geçirmesi noktasında dizi büyük bir adım atmış durumda.

Mehdi ve Zeynep ilişkisi nereye gidecek bilinmez ama dizinin hayranları hikayenin gidişatını merakla bekliyor. Bu durum da reytinglerin yüksek gelmesini tetikleyecektir.

İşte dizinin youtube trendler listesinde 5. sıraya kadar çıktığı 25. bölüm fragmanı: