Ana sayfa Sosyal Medya Dizilerde hep ağlatan Nurgül Yeşilçay, birbirinden komik iki projesiyle bu kez güldürmeye geliyor!

Dizilerde hep ağlatan Nurgül Yeşilçay, birbirinden komik iki projesiyle bu kez güldürmeye geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Nurgül Yeşilçay, önümüzdeki dönemde iki komedi filmi ile çok konuşulacak! Ekranda genelde ağır dram hikayelerinde gördüğümüz Yeşilçay, komedideki başarısıyla da sevilen bir isim. Yeşilçay, her ne kadar son dönemde komedi içerikli hikayelerde rol almak istediğini söylese de ekrana Gülperi ve Kefaret dizilerinden sonra Son Nefesime Kadar isimli diziyle gelmişti. Her ikisi de dram yüklü hikayesiyle Yeşilçay’ın yer aldığı projelerdi.

Oyuncu, ekranda izleyenleri ağlatırken, sinemada ise güldürmeye geliyor! Rol aldığı iki komedi yapımının tanıtımını da instagram sayfasından yaptığı oyuncu.  Başrollerini Cengiz Bozkurt, Onur Buldu, Ferit Aktuğ ve Beste Kökdemir ile paylaştığı komedi, aile ve aksiyon türündeki ‘Kim Bu Aile’ filminin teasır’ı da yayınlandı.

Oyuncu, filmin teaser’ının yayınlanmasının ardından kendi instagram sayfasından da takipçileri ile paylaştı.

Dizilerde hep ağlatan Nurgül Yeşilçay, birbirinden komik iki projesiyle bu kez güldürmeye geliyor! 8

Filmde kariyerinin en önemli operasyonunda başarısız olunca emniyetten ayrılmak zorunda kalan ve kendisini bu duruma düşüren çeteyi takip edebilmek için bir tavukçu restoranını devralarak burada istemeden çok başarılı olan Adem Haberdar ve bu operasyonda kendisine destek veren ailesinin eğlenceli ve heyecanlı öyküsünü anlatıyor.

Nurgül Yeşilçay’ın sinemada izleyenleri güldürmeye hazırlandığı ikinci filmi ise Mahalleden Arkadaşlar olacak. Yeşilçay’ın Alper Kul, Murat Akkoyunlu, Esat Polat Güler ve Şahin Kendirci ile başrolünde oynadığı filmin gösterim tarihi ise 4 Kasım olarak belirlendi.

Dizilerde hep ağlatan Nurgül Yeşilçay, birbirinden komik iki projesiyle bu kez güldürmeye geliyor! 9