Ana sayfa Dizi Fragmanları Seni Kalbime Sakladım dizisine izleyici ısındı, iyi ki TRT1’de yayınlanıyor!

Seni Kalbime Sakladım dizisine izleyici ısındı, iyi ki TRT1’de yayınlanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güzel bir aşk hikayesi olarak yaz döneminin ilgi çeken yapımlarından birisi olan Seni Kalbime Sakladım ilk iki bölümü ile geniş bir izleyici kitlesini etkilemeyi başardı. Sevda Erginci’nin bugüne kadar yer aldığı ağır dram dizilerinden sonra romantik komedi hikayesinde yer alması bir ilk oldu.

Ekin Mert Daymaz ile Sevda Erginci ikilisinin uyumu ve güçlü enerjisi de hayranlarını çok memnun ediyor. İkili hakkında sosyal medyada birçok güzel yorum paylaşılıyor ve dizi hayranları da hikayenin ilerleyen bölümlerini çok merak ediyor.

Zeynep ile Civanmert karakterlerinin ekrandaki uyumundan etkilenenler sosyal medyada dizi hakkında çok hoş yorumlar yapıyor. Kadına değer verilen ve aşkın da öne çıktığı bir dizi izlediklerini belirten dizi hayranları, Seni Kalbime Sakladım’dan çok memnun.

Seni Kalbime Sakladım dizisine izleyici ısındı, iyi ki TRT1'de yayınlanıyor! 7

Dizinin kamu yayıncısı TRT1’de yayınlanması da çok önemli. Çünkü TRT1, özel kanallar gibi düşük reytingler nedeniyle diziyi kısa sürede yayından kaldırmak gibi bir tavır sergilemeyecektir. Bunu iyi bilen izleyiciler Seni Kalbime Sakladım dizisinin yaz boyunca devam edeceğine inanıyor ve bu nedenle de hikayeye bağlılık sergiliyor.

Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz hayranları güçlü bir aşk hikayesi görmek istiyor ve 14 Temmuz Perşembe akşamı yayınlanacak olan 3. bölümden itibaren aşkın hissini çok daha güçlü şekilde hissedebileceğiniz bölümler geliyor.