Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisindeki sahne Enis Arıkan’ı çok ağlattı!

Camdaki Kız dizisindeki sahne Enis Arıkan’ı çok ağlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Enis Arıkan, rollerin içine o kadar çok giriyor ki, canlandırdığı karakterin yaşadıklarını kendisine yapılmış gibi hissettiğini söyledi. Alice Müzikali’nde birlikte sahneye çıktığı İbrahim Selim’in Fox TV’de yayınlanan programına konuk olan Enis Arıkan, oyunculuk konusundaki yaklaşımı hakkında bazı bilgiler verdi.

Camdaki Kız dizisinde canlandırdığı Muzaffer karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Enis Arıkan, başarılı bir performans ortaya koyuyor. Genelde komedi rolleri ile bildiğimiz ve günlük yaşamda da eğlenceli kişiliği ile beğeni toplayan Enis Arıkan, Camdaki Kız gibi trajedi dolu bir dizide yer aldığı için hayranları büyük şaşkınlık yaşamıştı.

Ancak dram rolünde de çok iyi olabileceğini kanıtlayan Enis Arıkan, Camdaki Kız dizisinde yaşadığı bir olayı da programda anlattı. Dizinin 47. bölümü aynı zamanda ikinci sezon finaliydi. Muzaffer karakteri Pera ile evlenmeyi beklerken terk edildi. Düğüne saatler kala, bir not bırakan Pera, Muzaffer’i terk etti.

Dizideki karakterinin terk edildiği sahneyi hatırlatan oyuncu, şöyle konuştu: “Kendime çok üzülüyorum. Bana yapılış gibi bir acı çekiyorum. En son final sahnemizde evleniyorum, gelin beni terk etti. Ben evde ağla ağla ağla… Yani sette bu kadar acı çekmiyorum da evde seyrederken çok acı çekiyorum.”

Enis Arıkan bu sözleri ile rollerini adeta yaşayarak canlandırdığını ifade ederken, kendisini evde izlerken de karaktere yapılanların sanki kendisine yapılmış gibi hissederek ekran başına geçtiğini ifade etti.

Enis Arıkan, bu açıklamasıyla da stüdyoda bulunan herkesi güldürdü.